Spatiu Škoda Fabia

Se potrivește ca o mănușă

Veți fi încântat de interiorul spațios și bine echipat, de materialele de înaltă calitate și soluțiile geniale Simply Clever. Când veți urca la bord veți observa imediat volanul elegant cu 2 spițe, noul panou de instrumente și display-ul de până la 9,2 inchi al sistemului de instrumente. Nu vor fi trecute cu vederea nici mânerele elegante de pe interiorul ușilor sau planșa de bord ce accentuează vizual lățimea automobilului.

Spatiu Škoda Fabia

Spatiu pentru toata lumea

Fie că plecați la drum în grup de patru sau cinci persoane, fiecare va avea suficient loc pentru a călători confortabil. Forma ergonomică a scaunelor asigură călătorii confortabile, iar când veți fi însoțiți de cei mici, veți aprecia sistemele de prindere ISOFIX și Top Tether pentru scaunele pentru copii.

Spatiu Škoda Fabia

Spatiu pentru bagaje

Fabia își păstrează în continuare nivelul ridicat de funcționalitate și ingeniozitatea excepțională. Volumul portbagajului a crescut la 380 de litri, devansându-și din nou concurenții. Rabatând spătarele banchetei puteți mări capacitatea de încărcare chiar la 1.190 litri. La încărcarea bagajelor veți aprecia forma regulată a portbagajului, precum și nenumăratele soluții Simply Clever, ce vor menține ordinea și siguranța în portbagaj.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală