Siguranta si Confort Škoda Fabia

Siguranta pe primul loc

Cele până la nouă airbag-uri, centurile de siguranță în trei puncte și tetierele optimizate pentru siguranță interacționează toate în mod optim, protejând șoferul și pasagerii de răniri în caz de accident. La fel de importante pentru siguranță sunt și caroseria rezistentă, precum și gama largă de sisteme de asistență și siguranță.

Siguranta si Confort Škoda Fabia

Atractiv si inteligent

Mulți s-ar mulțumi deja și numai cu designul atractiv al modelului Fabia, dar acest model nu este doar frumos, ci și inteligent. Astfel, panoul avansat de instrumente Virtual Cockpit cu display-ul de 10,25 inchi vă pune la dispoziție cinci layout-uri diferite, putând afișa și harta de navigație. Adițional pentru Fabia sunt disponibile și un sistem de infotainment cu ecran de până la 9,2 inchi, sistemul de iluminare ambientală și sistemul de sunet Škoda.

Siguranta si Confort Škoda Fabia

Condiții climatice confortabile

Sistemul de climatizare "Climatronic" cu reglaje pe două zone este oferit în premieră în gama de dotări opționale a modelului Fabia. Acest sistem automat vă permite să vă bucurați de senzația plăcută a temperaturii constante la interiorul automobilul. De asemenea, șoferul și pasagerul din față își pot seta fiecare seaparat temperatura preferată, iar senzorul pentru umiditate reduce aburirea geamurilor, contribuind, de asemenea, la optimizarea confortului. 

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală