Škoda Fabia Travel Assist

Travel Assist

Travel Assist cuprinde diferite sisteme și funcții, pe care vi le prezentăm în continuare în detaliu. Astfel, când activați Travel Assist, aceste sisteme combinate simplifică sarcinile șoferului și cresc confortul condusului.

Škoda Fabia Travel Assist

Adaptive Cruise Control

Tempomatul automat cu funcție de ajustare a distanței (ACC - Adaptive Cruise Control) menține distanța de siguranță față de vehiculul ce se deplasează în față pe același sens, la anumite viteze de deplasare. De asemenea, sistemul controlează motorul și acționează frânele, pentru a accelera sau frâna când este cazul. Sistemul combină funcțiile tempomatului cu funcția de ajustare a distanței pe bază de radar și este activă la viteze de deplasare de până la 210 km/h.

Škoda Fabia Travel Assist

Traffic sign recognition

Un modul de procesare a imaginilor caută în imaginile capturate de cameră după semne de circulație cunoscute și compară rezultatul cu datele sistemului de navigație. Funcția de identificare a indicatoarelor de circulație identifică limitările de viteză și interdicțiile de depășire, precum și indicatoarele care marchează încheierea zonelor cu limitări și interdicții, dar recunoaște și semnele secundare (de ex. săgețile indicând direcția, aplicabilitate în condiții de ploaie etc.).

Škoda Fabia Travel Assist

Lane Assist

Asistentul pentru menținerea benzii de rulare cu funcție adaptivă recunoaște când automobilul dumneavoastră se abate în mod neintenționat de la banda sa de rulare. Sistemul folosește în acest sens o cameră video ce recunoaște marcajele benzilor de rulare, inclusiv pe cele galbene specifice drumurilor în lucru, dar și conurile și alte metode de delimitare a drumurilor și benzilor. Funcția adaptivă intervine asupra direcției, încercând să mențină autoturismul pe banda aleasă.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală