Conectivitate Škoda Fabia

Škoda Connect

Škoda Connect oferă funcția de navigație on-line și servicii de informații, inclusiv pentru informații on-line din trafic și opțiunea de a controla anumite funcții ale automobilului de la distanță, folosind aplicația MyŠkoda pentru smartphone.

Conectivitate Škoda Fabia

Phone box si SmartLink

Phone Box este mai mult decât doar un compartiment practic de depozitare, pentru că vă permite, de asemenea, să vă încărcați wireless smartphone-ul și să amplificați semnalul mobil cu ajutorul antenelor. Astfel puteți purta convorbiri telefonice, chiar și atunci când în zonă semnalul este slab.

Datorită funcției SmartLink (MirrorLink™, Apple CarPlay și Android Auto), puteți utiliza smartphone-ul în siguranță, prin intermediul sistemului de infotainment, chiar și atunci când sunteți la drum. Astfel puteți folosi și aplicațiile certificate MirrorLink™, Apple CarPlay și Android Auto instalate pe smartphone-ul dumneavoastră.

 

Conectivitate Škoda Fabia

Pana la 5 porturi USB-C

Fabia dispune în partea din față de două intrări moderne USB-C, cu iluminare de fundal și cu funcție de alimentare electrică. Astfel puteți să transferați date, simplu și confortabil, și vă puteți, de asemenea, încărca dispozitivele mobile. Și mai mult, aveți posibilitatea de a comanda opțional încă trei intrări USB-C adiționale: una în consola oglinzii retrovizoare din interior, pentru încărcarea unei camere video, de pildă, și două în spate, ce oferă și pasagerilor de pe banchetă posibilitatea de a-și încărca dispozitivele.

Conectivitate Škoda Fabia

Control vocal natural

Datorită asistentului vocal Laura, automobilul va asculta la propriu comenzile pe care i le veți da*. Și nu mai este nici cazul să vă rezumați la comenzi scurte și predefinite, căci acum Laura înțelege și limbajul natural și vă ajută să controlați și folosiți navigația, precum și funcția de redare a fișierelor media și sistemul de infotainment, sistemul de climatizare sau mesajele text, în timp ce dumneavoastră vă puteți concentra pe deplin asupra condusului.

 

*comenzile sunt disponibile doar in anumite limbi

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală