Detalii Simply Clever Škoda Fabia

Umbrelă în ușa șoferului

Fabia dispune de un compartiment pentru umbrelă în portiera șoferului, pentru a vă oferi oricând la îndemână umbrela pentru situațiile în care vă va surprinde ploaia. Pereții compartimentului sunt impermeabili, astfel că puteți păstra aici chiar și umbrelele ude, mai ales că apa se va scurge în exterior, prin orificiul special integrat.

Detalii Simply Clever Škoda Fabia

Vesta reflectorizanta

Cunoașteți desigur anunțul din avion, care vă spune că vesta de salvare se află sub scaunul dumneavoastră. Škoda a dezvoltat acum și varianta de șosea, în deplină armonie cu filosofia Simply Clever. E adevărat că nu este o vestă gonflabilă, dar cert e că pe timp de noapte, suprafața sa reflectorizantă vă poate salva viața. Aceste veste sunt păstrate în siguranță și la îndemână în compartimentele lor special dedicate din portierele din față și din spate, pentru a putea fi găsite rapid în caz de urgență.

Detalii Simply Clever Škoda Fabia

Buzunare suplimentare

Buzunarele de pe partea posterioară a spătarelor scaunelor din față sunt ideale pentru păstrarea mărunțișurilor vrute și nevrute. Pentru smartphone-urile mai mici, buzunarele sunt puțin cam mari, dar Fabia vă oferă adițional și buzunare mai micuțe, potrivite pentru telefoanele mobile ale pasagerilor din spate.

Detalii Simply Clever Škoda Fabia

Cotiera centrala

Cotiera centrală frontală este ajustabilă și include un compartiment practic de depozitare, ușor accesibil șoferului și pasagerului din față.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală