Confort Simply Clever Škoda Fabia

KESSY

Sistemul KESSY vă permite să descuiați și încuiați automobilul fără să folosiți direct cheia, deoarece sistemul detectează cheia deja de la o distanță de 1,5 metri și descuie ușile și hayonul, astfel încât să le puteți deschide de cum ați ajuns lângă automobil. Iar motorul poate fi pornit în acest caz prin simpla acționare a butonului aferent.

Confort Simply Clever Škoda Fabia

Două porturi USB în spate

Vești bune! În sfârșit s-a terminat cu cearta pe intrările USB! Pentru că Fabia oferă suficiente astfel de slot-uri. Chiar și pasagerii de pe banchetă au două intrări USB la dispoziție!

Confort Simply Clever Škoda Fabia

Plafon panoramic

Plafonul panoramic vitrat opțional are dimensiuni generoase, astfel că lumina va scalda plăcut interiorul. Sticla laminată face ca radiațiile solare să fie parțial estompate, ceea ce va fi util mai ales în lunile călduroase de vară, sporind confortul ocupanților automobilului. Pe timp de iarnă în schimb, sticla reflectă înapoi în interiorul autoturismului căldura emanată de pasageri, optimizând și în acest caz confortul călătorilor.

Confort Simply Clever Škoda Fabia

Cotiera centrala spate

În cotiera centrală rabatabilă pentru locurile din spatele automobilului găsiți un sistem în care puteți așeza două sticle. 

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală