Škoda Kamiq - Design

Totul dintr-o privire

Noul SUV urban Kamiq oferă tot ceea ce poate oferi mai bun un SUV, însă la dimensiuni perfecte pentru străzile orașului.

Škoda Kamiq - Design

Faruri TOP LED cu semnalizare dinamică

Kamiq poate fi echipat opțional cu faruri full-LED cu designul format din două elemente. Elementul superior este compus din patru blocuri pentru luminile de zi, ce preiau și funcția de semnalizare animată. Partea de jos a farurilor asigură luminile de drum și pe cele de întâlnire, dar include proiectoarele de ceață și luminile pentru viraj. De asemenea, farurile inovatoare conferă măștii frontale a mașinii o alură unică și rafinează designul de ansamblu cu structura lor cristalină, specifică mărcii Škoda.

 

Škoda Kamiq - Design

Blocuri optice spate FULL LED cu semnalizare dinamică

Blocurile optice full-LED din spate, alungite și dispuse orizontal oferă lumini de semnalizare animate, la care lumina se aprinde dinspre exterior spre interior. Datorită formei C integrate în designul blocurilor optice din spate ale tuturor modelelor Škoda, Kamiq poate fi identificat din prima clipă ca aparținând mărcii cehești. Iar răspunsul rapid al luminilor sporește siguranța. Structurile cristaline de pe partea laterală a blocurilor optice și înscrisul "Škoda Crystal Lighting" adaugă accente atractive de design.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală