Škoda Kamiq - Conectivitate

Sistem de Infotainment de ultimă generație

Vă oferim spre alegere trei sisteme de infotainment cu ecrane de 6,5 până la 9,2 inchi. Sistemul de radio-navigație "Amundsen" împreună cu afișajul Virtual Cockpit oferă navigație 3D și control prin intermediul gesturilor, plus Škoda Connect. Puteți, de asemenea, opta pentru hotspot-ul WiFi și sistemul de sunet Škoda.

Škoda Kamiq - Conectivitate

Servicii Škoda Connect

Serviciile Škoda Connect de nouă generație oferă navigație on-line și servicii de informare, precum și controlul de la distanță al anumitor funcții ale automobilului prin intermediul smartphone-ului, plus interacțiunea cu centrala de servicii Škoda. Din această dotare face parte și funcția de apel de urgență ce contactează serviciile de urgență în situațiile critice.

Škoda Kamiq - Conectivitate

Infotainment Online

Serviciile Infotainment Online vă permit să ajungeți sigur și confortabil la destinație,pentru că astfel sistemul dumneavoastră de infotainment va recepționa informații on-line din trafic în timp real, precum și actualizări ale hărților, previziuni meteo (sub formă grafică), prețurile la combustibil și locurile de parcare libere din apropiere. Plus multe altele.

Škoda Kamiq - Conectivitate

Acces la distanță - Inchidere - Deschidere

Serviciile de acces de la distanță fac parte din gama Škoda Connect și vă deschid calea spre un sistem absolut nou de control al automobilului, permițându-vă să conectați mașina cu smartphone-ul. Astfel, de exemplu, folosind funcția de blocare și deblocare a mașinii, puteți descuia și încuia mașina de la distanță. Oriunde v-ați afla. Veți aprecia această funcție mai ales atunci când ați uitat dacă într-adevăr ați încuiat mașina sau atunci când doriți să îi dați cuiva acces la mașina dumneavoastră.

Škoda Kamiq - Conectivitate

Acces la distanță: poziție de parcare

Trebuie să vă găsiți mașina lăsată într-o parcare foarte mare, într-un oraș care vă este străin? Nicio grijă! Cu funcția "Poziție parcare", vă veți găsi cu siguranță rapid automobilul Škoda, căci acesta transmite automat poziția în care se află după fiecare călătorie. Iar dumneavoastră puteți accesa această informație foarte simplu, prin intermediul smartphone-ului sau al smartwatch-ului dumneavoastră. Funcția "Poziție parcare" este inclusă în setul de servicii de accesare a mașinii de la distanță.

Škoda Kamiq - Conectivitate

Aplicația Škoda Connect

Instalând aplicația Škoda Connect pe smartphone-ul sau smartwatch-ul dumneavoastră, puteți verifica de la depărtare dacă toate geamurile automobilului dumneavoastră sunt închise. De asemenea, puteți vedea cât combustibil mai aveți în rezervor sau puteți accesa și arhiva informații despre călătorii, ca de exemplu viteza cu care ați condus sau numărul de kilometri parcurși.

Škoda Kamiq - Conectivitate

Apel de urgență

Anumite servicii Škoda Connect pot fi accesate folosind butoanele modulului de la nivelul plafonului.

Butonul roșu pentru apeluri de urgență inițiază imediat un apel de urgență, în situațiile în care sunteți victima sau martorul unui accident grav.

Butonul din mijloc poate fi folosite în cazul unei defecțiuni/pene la mașină, pentru a face conexiunea cu centrala de service Škoda.

Butonul din stânga vă asigură informații adiționale, prin intermediul Škoda Infoline.

Škoda Kamiq - Conectivitate

Wireless Smartlink

Sistemul wireless SmartLink vă oferă posibilitatea de a vă conecta smartphone-ul cu sistemul de infotainment al automobilului, prin Apple CarPlay. Astfel puteți folosi sistemul de navigație, puteți asculta muzică sau podcast-uri folosnd aplicațiile dumneavoastră preferate, puteți răspunde la mesaje, prelua apelurile telefonice sau accesa informații detaliate despre automobil, prin intermediul aplicației Škoda OneApp.

Škoda Kamiq - Conectivitate

USB-Tip C

Kamiq dispune în partea din față de două conexiuni USB-C cu iluminare de fundal și cu funcție de alimentare electrică. Astfel puteți să transferați date, simplu și confortabil, și vă puteți, de asemenea, încărca dispozitivele mobile. Aveți posibilitatea de a adăuga opțional încă două conexiuni tip C, cu ajutorul cărora și pasagerii de pe banchetă își vor putea încărca dispozitivele.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală