ŠKODA KAROQ - Conectivitate

Infotainment Online - Informații din trafic

Găsiţi întotdeauna cea mai bună rută pentru dumneavoastră: datorită informaţiilor actualizate din trafic, vă puteţi orienta optim în fiecare călătorie. Astfel puteţi reacţiona imediat la cele mai actuale situaţii, ca de exemplu la accidente, ambuteiaje sau la drumurile în lucru.

ŠKODA KAROQ - Conectivitate

Control de la distanță

Pe smartphone-ul dumneavoastră puteţi vedea, de asemenea, poziţia exactă a automobilului dumneavoastră, inclusiv în parcările mari. Veţi putea vedea şi adresa, ora şi data la care aţi parcat.

ŠKODA KAROQ - Conectivitate

BUTONUL SOS

Pachetul de conectivitate oferit pentru KAROQ include şi funcţia de Apel de urgenţă. Apăsând butonul roşu de la nivelul plafonului, veţi activa sistemul de apel de urgenţă. Apelul se iniţiază automat în cazul unui accident la care se deschid airbag-urile.

ŠKODA KAROQ - Conectivitate

SmartLink

Datorită funcţiei SmartLink (MirrorLink™, Apple CarPlay şi Android Auto), puteţi utiliza smartphone-ul în siguranţă, prin intermediul sistemului de infotainment, chiar şi atunci când sunteţi la drum. Astfel puteţi folosi, de asemenea, aplicaţiile certificate MirrorLink™, Apple CarPlay şi Android Auto pe care le aveţi instalate pe smartphone-ul dumneavoastră.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală