Design Škoda Karoq

Început încrezător

Farurile înalte și grila radiatorului emană siguranță de sine și nu ascund sub nicio formă identitatea de marcă a SUV-ului Škoda Karoq. Din îmbinarea liniilor elegante, cu muchiile dinamice și alura de ansamblu robustă, a luat naștere o caroserie elegantă, cu un design echilibrat.

Design Škoda Karoq

Inconfundabil din spate

Partea din spate a automobilului este dominată de blocurile optice triunghiulare, poziționate la înălțime mai mare și extinse până pe partea laterală a caroseriei. Se face aici remarcat și înscrisul inconfundabil: Škoda. Bara de protecție înaltă impune respect și semnalează standardele ridicate ale celui de la volan.

Design Škoda Karoq

Priveliște impresionantă

Farurile full-LED Matrix nu asigură doar vizibilitate fără egal, ci contribuie, de asemenea, la designul rafinat al automobilului. Blocurile optice din spate fac, la rândul lor, uz de tehnologia LED. Elementele laterale ale blocurilor optice din spate prezintă o structură spectaculoasă, ce amintește de sticla de cristal și este clar vizibilă din lateral.

Design Škoda Karoq

Primire călduroasă

Când deschideți portiera, Škoda Karoq proiectează un mesaj de bun venit pe asfalt, invitându-vă să luați loc în automobil. Iluminarea ambientală cu LED inundă interiorul în una dintre cele 10 culori pe care ați ales-o dumneavoastră. Iluminarea cu LED pentru interior se activează când aprindeți farurile și poate fi controlată foarte simplu din sistemul de infotainment.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală