Confort Škoda Karoq

Virtual Cockpit

Karoq poate fi echipat cu Virtual Cockpit cu display de 10 inchi și cinci layout-uri speciale. Diferitele opțiuni de configurare vă permit să selectați de fiecare dată afișarea acelor informații care vă sunt cele mai utile la momentul respectiv.

Confort Škoda Karoq

Aer condiționat în trei zone

Sistemul de climatizare Climatronic cu reglaje pe trei zone permite șoferului, pasagerului din față și ocupanților locurilor din spate să își seteze fiecare separat temperatura preferată. Astfel, întreaga familie va călători în confort deplin.

Confort Škoda Karoq

Transmisie automată cu 7 trepte (DSG)

Transmisia automată simplifică în mod considerabil operarea automobilului și oferă avantaje evidente: treptele de viteză vor fi schimbate ultra-rapid și automat, iar consumul de combustibil se va reduce simțitor.

Confort Škoda Karoq

Dynamic Chassis Control (DCC)

Suspensiile dinamice DCC monitorizează în permanență caracteristicile dinamice și pot fi adaptate la stilul personal de condus, prin intermediul funcției de adaptare a modului de condus, selectând modul Normal, Sport sau Confort. Astfel, șoferul beneficiază practic în permanență de setări à la carte ale diferitelor sisteme.

Confort Škoda Karoq

Plafon panoramic electric

Plafonul panoramic construit din două elemente este acționat electric la Karoq. Iar pentru a asigura temperaturi optime la interior, sticla are tentă închisă, ceea ce reduce lumina prea puternică și căldura intensă. Pentru a crește și mai mult confortul, puteți deschide și paravântul, ce reduce zgomotele și curentul neplăcut de aer pentru ocupanții autoturismului.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală