Spațiu de depozitare Škoda Karoq

Volum impresionant

Škoda Karoq vă oferă suficient spațiu pentru dumneavoastră, pentru familia dumneavoastră și bagajele tuturor, pentru prietenii dumneavoastră, hobby-urile dumneavoastră și echipamentul de sport, pentru muncă și călătorii, dar și pentru relaxare. Pe scurt: Karoq vă oferă spațiu suficient pentru dumneavoastră și pentru întreaga dumneavoastră viață.

Spațiu de depozitare Škoda Karoq

Spațiu pentru tot ce ai nevoie

Când călătoriți cu un Karoq, nu sunteți nevoit să renunțați la bagaje. Împachetați tot ce doriți! Este suficient spațiu pentru toată lumea și toate bagajele, deoarece în varianta de bază portbagajul cuprinde un volum de 521 de litri. Iar dacă deblocați (din portbagaj) scaunele din spate și le rabatați, volumul va crește chiar la 1.630 de litri.

Spațiu de depozitare Škoda Karoq

Sistem de scaune VarioFlex

Obiectivul nostru este de a vă asigura un cotidian cât mai confortabil, motiv pentru care puteți, de pildă, muta flexibil scaunele cu sistem VarioFlex (scaunul central nu poate fi mutat), le puteți rabata sau chiar scoate din automobilul dumneavoastră, pentru a vă crea interiorul adaptat optim la necesitățile dumneavoastră, putând inclusiv transforma Karoq într-un transporter, cu o capacitate maximă de încărcare de 1.810 de litri cu scaunele din spate demontate.

Spațiu de depozitare Škoda Karoq

Are capacitate

Sistemul VarioFlex pentru locurile din spate oferă o flexibilitate nemaivăzută până acum în segmentul SUV-urilor. Astfel, veți găsi de fiecare dată configurația optimă pentru interior. Simplu și practic, pentru că la locurile din spate puteți ajusta înclinarea spătarelor, puteți muta scaunele laterale în față sau în spate, puteți rabata oricare spătar și șezut sau puteți chiar scoate fiecare scaun separat. Iar când este rabatat, spătarul scaunului central din spate vă poate servi drept cotieră și suport pentru băuturi.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală