Offroad Škoda Karoq

Gata pentru următoarea aventură

Când părăsiți drumurile asfaltate, nu mai este nevoie să căutați un loc de parcare. Karoq resetează limitele cu garda sa generoasă la sol, plus sistemul inteligent de tracțiune integrală, la care se adaugă și caroseria extrem de solidă și setul de sisteme electronice de asistență pentru off-road.

Offroad Škoda Karoq

Tracțiune integrală inteligentă

Cu sistemul său inteligent de tracțiune integrală, Karoq este pregătit pentru toate situațiile, oferind performanțe avansate atât pe drumuri neasfaltate, cât și pe pietriș, de pildă. Sistemul de tracțiune integrală cu cuplaj lamelar controlat electronic adaptează permanent distribuția cuplului către punțile din față și spate în funcție de condițiile curente de mers.

Offroad Škoda Karoq

Modul off-road

Butonul Off-Road ajustează reglajele anumitor sisteme, astfel încât să fie optime pentru deplasarea pe teren. Astfel, de pildă, pedala de accelerație va reacționa cu sensibilitate redusă și sistemul anti-blocare ABS va permite o anumită derapare pentru a putea crea o pană din materialul din fața roților, cu scopul de a încetini autoturismul. Asistentul pentru coborârea pantelor menține viteza autoturismului pe pantele abrupte, intervenind constant și în manieră inteligentă asupra frânelor.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală