Parcare Škoda Karoq

Park Assist

Asistentul pentru parcare manevrează în mod autonom autoturismul pe locul de parcare. Dumneavoastră mai trebuie doar să accelerați și să frânați.

Parcare în siguranță Škoda Karoq

Ajutor de parcare cu asistent de frânare la manevrare

Senzorii pentru parcare avertizează dacă există riscul de coliziune cu obstacole la manevrele de parcare, făcând uz în acest scop de informațiile provenite de la senzori, precum și de parametrii dinamici și unghiul de virare a volanului. Iar pentru a evita accidentele la manevrele de parcare ce pot fi cauzate de reacția întârziată a șoferului la avertizările sistemului, Karoq oferă și asistentul pentru parcare ce oprește automobilul în vederea evitării coliziunilor.

Trailer Assist Škoda Karoq

Trailer Assist

Vă gândiți să vă cumpărați o rulotă nouă pentru excursii, dar vă este teamă de manevrarea în marșarier a automobilului cu remorcă? Cu asistentul pentru manevrarea cu remorcă "Trailer Assist", nu va mai fi nicio problemă, pentru că sistemul va prelua controlul când vă deplasați încet în spate cu remorca atașată la autoturism. Dumneavoastră mai trebuie doar să decideți încotro doriți să mergeți, când anume să demareze autoturismul și unde anume să oprească. Simplu ca bună ziua!

Škoda Karoq cu ochi de bufniță

Area view

Vreți să știți ce exact se petrece în fiecare moment în jurul automobilului dumneavoastră? Cu asistentul Area View vedeți întreaga zonă ce înconjoară autoturismul, redată pe ecranul de la bord, din mai multe perspective. Imaginile sunt înregistrate de obiectivele cu unghi larg ale celor patru camere video integrate în partea din față a autoturismului, precum și în spate și în carcasele oglinzilor exterioare.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală