Škoda Karoq Asistent de siguranță

Abstandswarnung mit Fußgängerschutzsystem

Front Assist este un sistem ce avertizează în situațiile în care detectează riscul de coliziune. Dacă accidentul nu poate fi evitat, asistentul acesta pentru siguranță frânează autoturismul, astfel încât urmările să fie cât mai reduse. Sistemul va iniția, de asemenea, frânarea de urgență dacă traiectoria mașinii vă este intersectată brusc de un pieton.

Škoda Karoq Asistent de siguranță

Side-Assistent

Datorită celor doi senzori radar instalați în spatele automobilului, Side Assist poate identifica autovehiculele care se apropie din spate sau care se află în unghiul mort al propriului automobil. Șoferul va fi informat în acest sens prin semnalul LED integrat pe partea interioară a carcasei oglinzii exterioare. Side Assist identifică vehiculele ce pot prezenta un risc pe o distanță de 70 m față de propriul autoturism și avertizează astfel șoferul pe autostrăzi și pe drumurile cu două benzi.

Škoda Karoq Asistent de siguranță

Proaktives Insassenschutzsystem

În situația în care există riscul iminent de coliziune frontală, sistemul acesta de siguranță tensionează în mod pro-activ centurile de siguranță și închide geamurile laterale cu acționare electrică (lăsând deschisă doar o fantă de 5 cm), precum și plafonul panoramic, pentru a reduce la minimum riscurile și a pregăti ocupanții pentru cazul în care autoturismul va fi implicat într-un accident.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală