Škoda Karoq Faruri LED

Faruri LED

Segmentele LED pentru luminile de întâlnire și luminile de drum asigură iluminarea optimă a carosabilului. Bandoul luminos desenat de LED-uri sporește vizibilitatea automobilului pe timp de zi, pentru un plus de siguranță. Škoda a optat pentru LED-uri deoarece vă oferă mai multe avantaje, ca de pildă o durată mai mare de viață și consum mai redus de energie.

Škoda Karoq Matrix LED

Faruri Matrix LED

Versiunea cea mai avansată a farurilor oferite pentru acest model folosește LED-uri pentru toate funcțiile de iluminare și asigură, de asemenea, o putere de iluminare mai mare decât farurile standard. Farurile din vârful gamei dispun, totodată, și de funcția de ultimă oră numită Matrix LED, iar proiectoarele de ceață clasice au fost înlocuite cu funcția de iluminare pentru vreme nefavorabilă. Acest mod special de iluminare are menirea de a optimiza iluminarea carosabilului în condiții neprielnice.

Škoda Karoq Faruri Adaptive

Funcția Matrix full-LED

Folosind camera video multifuncțională, ce recunoaște lumina provenită de la vehiculele ce vin din sens opus, precum și chip-uri ce pot fi acționate individual, funcția Matrix a farurilor full-LED dezactivează în timp real modulele farului care i-ar putea deranja pe ceilalți șoferi sau s-ar reflecta deranjant pentru dumneavoastră în indicatoarele de circulație. Astfel drumul va fi perfect iluminat și siguranța va fi și mai ridicată, iar șoferul nu va mai fi nevoit să comute permanent între luminile de drum și cele de întâlnire.

Škoda Karoq

Blocuri optice spate full LED

Farurile cu design nou sunt completate de blocurile optice spate cu tehnologie avansată, folosind diodele LED pentru diferite funcții de iluminare. În varianta și mai avansată, numită full-LED, blocurile optice spate oferă adițional și luminile de semnalizare dinamice în spate, plus funcțiile Coming Home/Leaving Home, ce garantează privirile atente, dar și admirative ale celorlalți participanți la trafic.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală