Conectivitate Škoda Karoq

Škoda Connect

Acest produs de conectivitate vă oferă navigație on-line și servicii de infotainment,  precum și posibilitatea de a opera de la depărtare anumite funcții ale autoturismului, folosindu-vă smartphone-ul.

Descoperiți toate serviciile

Conectivitate Škoda Karoq

SmartLink

SmartLink face legătura dintre smartphone-ul dumneavoastră și sistemul de infotainment integrat, folosind interfața Apple CarPlay sau Android Auto. Astfel puteți să ascultați muzică, să navigați, să vă gestionați SMS-urile și apelurile telefonice sau poate să ascultați Podcast-ul preferat.

Conectivitate Škoda Karoq

Telefonbox

Phone Box este un compartiment în care puteți așeza telefoanele mobile pentru a le încărca wireless și pentru a amplifica semnalul de telefonie mobilă. Astfel, beneficiați, de regulă, de o liniuță în plus la semnalul telefonului.

Conectivitate Škoda Karoq

Până la patru porturi USB-C

Sunt oferite și numeroase opțiuni de conectivitate. În dotarea standard a modelului Škoda Karoq este deja inclusă o intrare USB-C, iar în funcție de nivelul de echipare al automobilului, acesta poate fi, de asemenea, dotat cu un număr mai mare de intrări USB-C, astfel încât copii dumneavoastră să își poate încărca dispozitivele de pe banchetă, de exemplu. Utilă este și intrarea USB-C de la oglinda retrovizoare interioară, ce vă permite să conectați un dispozitiv la îndemână, fără să vă confruntați cu cabluri înnodate.

Conectivitate Škoda Karoq

Butoane importante

Serviciul de urgență accesibil de la butonul SOS va solicita neîntârziat ajutoare dacă ați fost implicat într-un accident grav sau ați fost martorul unui accident grav.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală