Cleverer Komfort

Panoramadach

Plafonul panoramic mare inundă interiorul autoturismului într-o lumină plăcută, dar protejează și împotriva soarelui prea puternic. Sticla cu tentă închisă ajustează în mod plăcut temperatura și luminozitatea de la interior. Iar vara, puteți deschide plafonul dacă ați fost nevoit să parcați în soare și aerul fierbinte de la interior se va risipi cât ați clipi.

Cleverer Komfort

Elektrische Handbremse

Frâna de mână electrică crește spațiul liber dintre scaunele din față și sporește totodată siguranța și confortul. Frâna aceasta pentru parcare este dotată și cu funcția Auto-Hold, ce împiedică rularea necontrolată a automobilului la plecarea de pe loc, fără ca șoferul să fie nevoit să acționeze frânele în acest scop.

Cleverer Komfort

Beheizbares Lenkrad

Această dotare este o reală binecuvântare, mai ales iarna, când aveți mâinile înghețate, dar nu din cauză că ați fi nevoit să curățați parbrizul de gheață, căci și această problemă este acum rezolvată, datorită funcției de încălzire a parbrizului. Și dacă totuși vă este încă rece, nu vă îngrijorați, căci scaunele încălzite din față și din spate vă vor veni foarte repede în ajutor cu căldura lor plăcută.

Cleverer Komfort

USB-C-Anschluss und 230-V-Steckdose hinten

Un automobil modern este un automobil conectat. Printre opțiunile variate și bogate de conectivitate oferite de Škoda Karoq se numără și cele până la 4 intrări USB-C. Chiar și pentru pasagerii din spate există o pregătire pentru o intrare USB-C. Iar în stânga acesteia se află o priză de 12V și o priză de 230V, astfel încât ocupanții locurilor din spate să aibă la îndemână  mai multe opțiuni pentru a-și încărca dispozitivele.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală