Cleverer Kofferraum

Variabler Ladeboden im Kofferraum

Podeaua variabilă a portbagajului permite segmentarea portbagajului în două variante diferite de configurare a spațiului. Puteți să aduceți placa podelei portbagajului foarte simplu la nivelul inferior. Trebuie doar să trageți placa afară. Vedeți bine, toate detaliile acestui sistem sunt astfel gândite încât să vă permită păstrarea și transportul în manieră cât mai practică și facilă.

Cleverer Kofferraum

Fixierelemente

În stilul caracteristic modelelor Škoda, portbagajul Škoda Karoq oferă detalii deosebit de practice. Astfel, de pildă, elementele de fixare vă permit să transportați lucrurile în siguranță în portbagaj. Trebuie doar să împingeți cutiile sau pungile cu cumpărături între elemente, și nimic nu va mai aluneca de pe loc. Când nu aveți nevoie să folosiți elementele, le puteți plia și depozita sub podeaua portbagajului.

Cleverer Kofferraum

Gepäckraumwendematte

Pe o parte are o suprafață practică, ce poate fi spălată cu ușurință, iar pe cealaltă este aplicată o mochetă textilă elegantă. Covorașul poate fi întors foarte simplu, pentru a vă oferi o suprafață adaptată la lucrurile pe care doriți să le transportați în momentul respectiv.

Cleverer Kofferraum

Netzprogramm

Cu combinația ingenioasă de plase de fixare a bagajelor, plus cârlige de fixare și cutii de depozitare, portbagajul nu impune niciun compromis, oferind mobilitate maximă, dar și utilitate practică maximă. Setul de plase cu cârlige de fixare împiedică alunecarea necontrolată prin portbagaj a obiectelor mai mici. Veți aprecia cu siguranță și cârligele robuste de pe lateral atunci când va trebui să transportați cumpărăturile sau echipamentul de sport.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală