Modele

ŠKODA KODIAQ - Conectivitate

Infotainment Online

Acest serviciu vă permite să fiţi mereu la curent cu situaţia actuală din trafic, oferindu-vă funcţii de navigaţie, informaţii din trafic, afişarea preţurilor la combustibil, informaţii pentru parcare, meteo şi multe altele.

ŠKODA KODIAQ - Conectivitate

Informații despre trafic

Internetul ştie întotdeauna care este ruta optimă:datorită informaţiilor actualizate din trafic, vă puteţi orienta perfect, în fiecare călătorie. De asemenea, puteţi reacţiona imediat la cele mai actuale situaţii, ca de exemplu la ambuteiaje sau la drumurile în lucru.

ŠKODA KODIAQ - Conectivitate

Acces de la distanță

Pe smartphone-ul dumneavoastră puteţi vedea şi poziţia exactă a automobilului dumneavoastră, inclusiv în parcările mari. Veţi putea vedea şi adresa, plus ora şi data la care aţi parcat.

ŠKODA KODIAQ - Conectivitate

SOS!

Pachetul de conectivitate oferit pentru KODIAQ include şi funcţia de Apel de urgenţă. Apăsând butonul roşu de la nivelul plafonului, veţi activa serviciul de apel de urgenţă. Acesta se iniţiază automat în cazul unui accident la care se deschid airbag-urile.

ŠKODA KODIAQ - Conectivitate

SmartLink

Datorită funcţiei SmartLink (MirrorLink™, Apple CarPlay şi Android Auto), puteţi utiliza smartphone-ul în siguranţă, prin intermediul sistemului de infotainment, chiar şi atunci când sunteţi la drum. Astfel puteţi folosi şi aplicaţiile certificate MirrorLink™, Apple CarPlay şi Android Auto pe care le aveţi instalate pe smartphone-ul dumneavoastră.

ŠKODA KODIAQ - Conectivitate

Columbus

Sistemul de radio-navigaţie Columbus poate fi controlat confortabil, folosind ecranul tactil de 8 inchi. Printre funcţiile incluse se numără Bluetooth, SmartLink şi WiFi.Cele patru difuzoare din faţă şi cele patru din spate garantează sunetul perfect.

ŠKODA KODIAQ - Conectivitate

Sistemul de sunet CANTON

Savuraţi muzică şi ascultaţi audiobook-uri la calitate excelentă, cu sistemul de sunet CANTON. Acesta include 10 difuzoare cu performanţe ridicate, inclusiv un centre speaker în planşa de bord şi subwoofer în portbagaj. Sistemul oferă o putere totală de 575 de waţi.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală