Design Škoda Kodiaq Face Lift

Selbstbewusst von vorne

Farurile cu designul înnoit și grila radiatorului emană siguranță de sine și nu ascund sub nicio formă identitatea de marcă a SUV-ului Škoda Kodiaq. Din îmbinarea liniilor elegante, cu muchiile dinamice și alura de ansamblu robustă, a luat naștere o caroserie elegantă, cu un design echilibrat.

Design Škoda Kodiaq Face Lift

Profil puternic

Din profil, ampatamentul mare sugerează deja cât de spațios este interiorul. Consolele scurte, panta lină a formei plafonului și pragurile desenate cu finețe conferă SUV-ului de talie mare o alură dinamică, chiar și atunci când stă pe loc.

Design Škoda Kodiaq Face Lift

Inconfundabil din spate

Partea din spate a automobilului este dominată de blocurile optice triunghiulare, poziționate la înălțime mai mare și extinse până pe partea laterală a caroseriei. Se face aici remarcat și înscrisul inconfundabil: Škoda. Bara de protecție înaltă impune respect și semnalează standardele ridicate ale celui de la volan.

Design Škoda Kodiaq Face Lift

Grilă expresivă

Grila radiatorului modelului Kodiaq traduce designul mărcii Škoda în limbajul de design al SUV-urilor Škoda. Astfel, cadrul cromat are formă de trapez, iar cele 13 lamele verticale aranjate în perechi pot fi opțional cromate pentru linia de echipare Style.

Design Škoda Kodiaq Face Lift

La fel de limpede ca și cristalul

Forma caracteristică a literei C rafinează blocurile optice din spate și confirmă identitatea mărcii Škoda și pentru Kodiaq. Elementele laterale ale blocurilor optice din spate prezintă o structură spectaculoasă, ce amintește de sticla de cristal și este clar vizibilă din lateral. Forma aerodinamică aparte a blocurilor optice din spate optimizează fluxurile de aer de-a lungul automobilului.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală