Spațiu Škoda Kodiaq Face Lift

Spațiu pentru șofer și pasagerul din față

La interior veți aprecia cu siguranță confortul ridicat și senzația plăcută că sunteți optim protejat, inclusiv datorită stabilității excelente a acestui automobil robust. Planșa de bord este dominată de patru prize de aer verticale de mari dimensiuni, de ecranul mare al sistemului de infotainment și de un bandou decorativ marcant, ce separă partea superioară a bordului de secțiunea sa inferioară. În partea de sus atrag atenția cusăturile decorative, ce sunt aplicate pe întreaga lățime a bordului și copiază designul liniilor de pe panourile portierelor.

Spațiu Škoda Kodiaq Face Lift

Loc pentru copii

Fie că sunteți părinți de bebeluși sau de adolescenți, că aveți doi sau cinci copii: la bordul unui Kodiaq toată lumea are loc. SUV-ul Škoda este automobilul de familie ideal. Desigur că scaunele exterioare de pe al doilea rând de locuri sunt prevăzute cu sisteme de prindere ISOFIX.

Spațiu Škoda Kodiaq Face Lift

Spațiu pentru tot ce ai nevoie

Când veți călători cu un Kodiaq, nu veți fi niciodată nevoit să renunțați la bagaje. Împachetați tot ce doriți! E suficient spațiu pentru toată lumea și toate bagajele. Portbagajul cuprinde 835 l în varianta cu cinci locuri, și chiar 2.065 l cu bancheta rabatată.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală