Confort Škoda Kodiaq Face Lift

Dynamic Chassis Control (DCC)

Kodiaq vă oferă opțional și tempomatul DCC adaptiv cu funcția de selectare a modului de condus. Cu DCC, șoferul poate adapta oricând manevrabilitatea automobilului la stilul propriu de condus, selectând modul Standard, Sport sau Confert. Astfel, șoferul beneficiază practic în permanență de setări à la carte ale diferitelor sisteme.

Confort Škoda Kodiaq Face Lift

Cutie de viteze automată (DSG)

Schimbarea automată a treptelor de viteză ale automobilului simplifică mult condusul. Transmisia automată DSG cu 7 trepte este disponibilă în combinație cu oricare motor din gamă. Un avantaj considerabil este că treptele pot fi schimbate lin, chiar și la viteze mari de deplasare, consumul de combustibil menținându-se totodată la un nivel redus.

Confort Škoda Kodiaq Face Lift

Virtual Cockpit

Virtual Cockpit oferă informații clar structurate și afișează, alături de datele computerului de bord, și alte informații, precum cele ale sistemului de navigație. Cu butonul View de pe volanul multifuncțional îmbrăcat în piele puteți selecta dintre diferitele layout-uri speciale ce au fost adaptate pentru un look optimizat.

Confort Škoda Kodiaq Face Lift

Aer condiționat în trei zone

Sistemul de climatizare cu reglaje pe trei zone le permite tuturor ocupanților automobilului să beneficieze în permanență de temperatura optimă. Șoferul, pasagerul din față și pasagerii din spate își pot ajusta fiecare separat temperatura pentru zona pe care o ocupă. Astfel, întreaga familie se bucură de confort maxim la drum.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală