Škoda Kodiaq Offroad

Gata pentru următoarea aventură

Când părăsiți drumurile asfaltate, nu mai este nevoie să căutați un loc de parcare. Cu garda sa generoasă la sol, cu sistemul inteligent de tracțiune integrală, caroseria extrem de rigidă și setul de sisteme electronice de asistență pentru off-road, Kodiaq resetează limitele.

Škoda Kodiaq Offroad

Tracțiune integrală inteligentă

Cu sistemul său inteligent de tracțiune integrală, noul SUV Škoda este pregătit pentru toate situațiile. Astfel, Kodiaq se face remarcat cu performanțe excelente, atât pe drumurile neasfaltate, cât și pe macadam, deoarece sistemul 4x4 cu cuplaj lamelar controlat electronic reacționează în câteva milisecunde la cele mai mici modificări în suprafața de rulare.

Škoda Kodiaq Offroad

Mod Offroad

Cu butonul pentru modul Off-Road, puteți seta toate sistemele de asistență într-un mod special de funcționare, adaptat deplasării pe teren dificil. Imediat ce veți activat acest mod, pedala de accelerație va reacționa cu sensibilitate redusă, în timp ce funcția Auto-Hold va ajuta automobilul să iasă din situații dificile. Asistentul pentru coborârea pantelor menține viteza autoturismului pe pantele abrupte, intervenind constant și în manieră inteligentă asupra frânelor.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală