Tehnologia LED Škoda Kodiaq

Faruri Matrix LED

Farurile cu care este dotată Škoda Kodiaq folosesc LED-uri pentru toate funcțiile de iluminare. Tehnologia LED oferă multe beneficii. De pildă, acest tip de faruri asigură o durată mai mare de viață și un consum redus de energie electrică. Farurile dispun adițional de lumini laterale și de inovatoarea funcție Matrix.

Škoda Kodiaq LED-Technologie

Blocuri optice spate cu iluminare LED

Farurile cu LED sunt completate cu blocurile optice spate cu LED, ce folosesc diodele pentru diferite funcții de iluminare. Linia de echipare Style este echipată cu lumini dinamice de semnalizare și cu funcția animată Coming Home/Leaving Home.

Škoda Kodiaq LED-Technologie

Funcția Matrix

Folosind camera video multifuncțională, ce recunoaște lumina provenită de la vehiculele ce vin din sens opus, împreună cu chip-urile ce pot fi acționate individual, funcția Matrix a farurilor Matrix-LED dezactivează în timp real modulele farului care i-ar putea deranja pe ceilalți șoferi, precum și modulele care se pot reflecta în indicatoarele de circulație, deranjându-vă la condus. Astfel drumul va fi perfect iluminat și siguranța va fi și mai ridicată.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală