Conectivitate Škoda Kodiaq

Škoda Connect

Škoda Connect oferă funcția de navigație on-line și servicii de informații, inclusiv pentru informații din trafic și opțiunea de a controla anumite funcții ale automobilului de la distanță, de pe smartphone.

Conectivitate Škoda Kodiaq

Apel de urgență

Pachetul de conectivitate oferit pentru Kodiaq include și funcția de Apel de urgență. Apăsând butonul roșu de la nivelul plafonului, veți activa serviciul de apel de urgență. Apelul va fi, de asemenea, inițiat automat în cazul unui accident la care se deschid airbag-urile.

Conectivitate Škoda Kodiaq

Phone Box

Phone Box este mai mult decât doar un compartiment practic de depozitare, pentru că vă permite, de asemenea, să vă încărcați wireless smartphone-ul și să amplificați semnalul mobil cu ajutorul antenelor. Astfel puteți purta convorbiri telefonice, chiar și atunci când în zonă semnalul este slab.

Conectivitate Škoda Kodiaq

Până la patru porturi USB-C

Soluțiile USB-C pentru conectarea și încărcarea playerelor multimedia și a dispozitivelor de stocare de date (stick-uri USB) sunt incluse în dotarea standard a modelului Škoda Kodiaq. Autoturismele echipate cu sistemul radio Bolero și cu sistemele de Infotaiment cu funcție de navigație dispun chiar și de un conector USB-C adițional. Și puteți comanda opțional încă două intrări USB-C suplimentare: una la oglinda retrovizoare din interior, ce permite încărcarea unei camere video și una în spate, ce oferă pasagerilor de pe locurile din spate posibilitatea de a-și încărca foarte confortabil dispozitivele.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală