Škoda Kodiaq Komfort

KESSY

Cu KESSY puteți descuia și încuia autoturismul foarte simplu, fără a pune măcar mâna pe cheie! Sistemul detectează cheia încă de la o distanța de 1,5 metri și descuie portierele și hayonul, astfel încât să le puteți deschide de cum ați ajuns la automobil. Cu KESSY, puteți porni motorul prin simpla apăsare a butonului de START.

Škoda Kodiaq Komfort

Conexiune multimedia

Vă veți bucura să aflați că începând de acum, certurile pentru conectorii USB sau pentru prizele folosite la încărcarea dispozitivele electronice sunt o problemă de domeniul trecutului, pentru că Škoda Kodiaq vă oferă numeroase opțiuni în acest sens. Astfel, chiar și cei de pe locurile din spate au la dispoziție o intrare USB-C și o priză de 230 V.

Škoda Kodiaq Komfort

Plafon Panoramic

Plafonul panoramic glisant opțional are o suprafață vitrată de mari dimensiuni, ce vă permite să lăsați aerul și lumina să pătrundă liber la interior. Când e nevoie însă, puteți face uz și de parasolar, pentru a vă proteja de soarele prea puternic. Trapa are sticlă fumurie ce protejează, de asemenea, de căldură și de razele solare caniculare.

Škoda Kodiaq Komfort

Parbriz încălzit

Fie ploaie, fie vânt... sau soare canicular, scopul nostru este de a vă asigura confortul pe întreg parcursul anului. Astfel, puteți, de pildă, să echipați opțional autoturismul cu parbrizul încălzit. Alături de funcția sa de încălzire, stratul special din componența parbrizului asigură și protecție împotriva razelor solare prea puternice.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală