Škoda Kodiaq Kofferraum

Protecție podea cu față dublă

Pe o parte are o suprafață practică, ce poate fi spălată cu ușurință, iar pe cealaltă este aplicată o mochetă textilă elegantă. Covorașul poate fi întors foarte simplu, pentru a vă oferi suprafața optimă pentru obiectele pe care doriți să le transportați la momentul respectiv.

 

         

Škoda Kodiaq Kofferraum

Elemente pentru fixare CARGO

La fel ca orice Škoda, și Kodiaq oferă numeroase dotări practice. Astfel, veți găsi în portbagaj elemente noi pentru fixarea bagajelor, ce vă permit să asigurați obiectele transportate. De aceea, acum este foarte simplu să așezați plasele de cumpărături sau cutiile între suporturile rabatabile, pentru a le împiedica să alunece necontrolat prin portbagaj.

Škoda Kodiaq Kofferraum

Cârlig pentru prindere plase

Cele două cârlige robuste de pe părțile laterale ale portbagajului variază și mai mult opțiunile pentru transportul cu ajutorul modelului Kodiaq, pentru că vă permit să fixați în siguranță genți și plase, care altfel nu ar avea stabilitate în mers. Este o opțiune foarte utilă pentru cumpărăturile dumneavoastră sau echipamentul de sport, de pildă.

Škoda Kodiaq Kofferraum

Sistem de prindere plase

Datorită sistemului ingenios de plase, cârlige și compartimente de depozitare din portbagaj, nu mai trebuie să faceți niciun fel de compromisuri în ceea ce privește flexibilitatea și utilitatea la transport. Sistemul dispune de cârlige de fixare ce împiedică alunecarea necontrolată a obiectelor mai mici. Veți aprecia din plin cârligele din lateral, atât atunci când veți așeza cumpărăturile în portbagaj, cât și atunci când veți transporta echipamentul de sport.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală