Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă

27.09.2018

ŠKODA la ediţia 2018 a Salonului Auto de la Paris: noutăţi sportive, sustenabile şi digitale

› ŠKODA îi invită pe vizitatorii Salonului Auto de la Paris (2 - 14 octombrie 2018) să pătrundă într-un univers digital inedit, în pavilionul 4

› ŠKODA VISION RS îmbină sportivitatea cu sustenabilitatea

› ŠKODA KODIAQ RS este primul SUV din gama modelelor sportive ŠKODA RS

› Variantele SPORTLINE şi SCOUT sunt noutăţile din gama ŠKODA KAROQ

›  ŠKODA AUTO va transmite conferinţa de presă în direct, începând cu ora 13:00 CET (ora României: 14:00)

Mladá Boleslav / Paris, septembrie 2018 - La Salonul Auto de la Paris de anul acesta, ŠKODA pune accent pe sportivitate, sustenabilitate şi pe servicii de mobilitate. Marca cehească invită vizitatorii la o experienţă aparte, între 2 şi 14 octombrie: în colţul User Experience al standului ŠKODA, vizitatorii pot deveni un avatar, creat chiar de ei, pentru a vedea derularea unei zile fictive, ghidaţi printre oferte digitale adaptate individual. Prezentând la Paris studiul VISION RS , ŠKODA oferă o privire în viitor. Acest studiu prezintă compacta viitorului şi următoarea etapă a dezvoltării familiei de modele RS. Iar  această familie include acum pentru prima dată un SUV: ŠKODA KODIAQ RS. SUV-ul compact ŠKODA KAROQ va fi, de asemenea extins, cu variantele SCOUT şi SPORTLINE.

Un important aspect al Strategiei ŠKODA 2025 este transformarea mărcii dintr-un producător auto tradiţional, într-o "companie Simply Clever, oferind cele mai bune soluţii de mobilitate". La Salonul Auto de la Paris (2+14 octombrie 2018), producătorul auto ceh va demonstra cum şoferul şi mediul în care acesta se mişcă se interconectează tot mai mult. La standul ŠKODA, vizitatorii salonului vor putea experimenta virtual tehnologii şi servicii prin care mobilitatea cotidiană devine tot mai facilă. În colţul User Experience, vizitatorii îşi pot crea un avatar şi îşi pot echipa alter-egoul cu propriile lor caracteristici şi nevoi. Folosind filme scurte, avatarul ghidează vizitatorul de-a lungul unei zile fictive, simplificate de inovaţiile şi serviciile de mobilitate oferite de ŠKODA AUTO DigiLab.

Servicii inovatoare de mobilitate

Platforma de car-sharing, HoppyGo, de exemplu, creşte continuu, fiind una dintre cele mai mari platforme din Republica Cehă. Aceasta le oferă celor din baza sa de date servicii flexibile de mobilitate, care pot fi organizate foarte simplu şi confortabil, folosind o aplicaţie pentru smartphone. Suplimentar faţă de aplicaţia ŠKODA Connect, şoferii ŠKODA pot folosi, de asemenea, ŠKODA Connect Alexa pentru a afla informaţii despre maşina lor, punându-i asistentului Amazon Alexa Voice Service întrebări simple din confortul de acasă. Astfel ei pot afla dacă uşile maşinii lor sunt încuiate şi geamurile sunt închise sau cât combustibil mai au în rezervor şi unde anume este parcat automobilul lor ŠKODA. Suplimentar faţă de germană şi engleză, asistentul ŠKODA Connect Alexa este acum disponibil şi în franceză, iar în curând va fi oferit şi în spaniolă. Integrarea funcţiei Smart Home, pe de altă parte, le permite utilizatorilor să-şi verifice locuinţa conectată din automobilul lor ŠKODA. Şoferii ŠKODA pot verifica foarte simplu starea diferitelor dispozitive Smart Home. Astfel, de exemplu, ei pot afla dacă au rămas aprinse luminile în bucătărie şi dacă geamurile sunt închise.

Modelele ŠKODA de la Paris

ŠKODA KAROQ SCOUT

Această nouă variantă de off-road dispune în dotarea standard de tracţiune integrală, pentru toate motoarele şi are un design mai robust. Elementele din plastic argintiu protejează caroseria elegantă atât în oraş, cât şi în off-road.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE

Designul atractiv al modelului poate fi recunoscut la prima vedere.  Amortizoarele din față și jantele speciale din aliaj de 18 inch, de culoare neagră, asigură un aspect sportiv.

ŠKODA VISION RS

Conceptul îmbină sportivitatea unui nou limbaj de design atractiv, cu un nivel ridicat de sustenabilitate, folosind, de exemplu, fibră de carbon din materiale reciclate, precum şi materiale vegane. Interiorul este dominat de sticla de cristal iluminată şi animată. 

ŠKODA KODIAQ RS

Iar noua ŠKODA KODIAQ RS va intra curând în producţia de serie. Primul SUV care va purta emblema RS este echipat cu cel mai puternic motor diesel din istoria modelelor de serie ale mărcii: 176 kW (240 CP). 

Conferinţa de presă ŠKODA AUTO de la Salonul Auto din Paris 2018 a avut loc la standul ŠKODA pe 2 octombrie. Conferinţa a fost transmisă în direct pe www.skoda-storyboard.com.

Mai multe detalii pe site-ul Paris Motor Show

Mai jos puteți urmări un rezumat al prezentării noilor modele ŠKODA: