Design Škoda Octavia Combi

FARURILE MATRIX-LED

Secțiunea frontală expresivă este marcată de grila lată a radiatorului, ce tranzitează cursiv în farurile LED suple. Farurile se fac remarcate prin funcția Matrix, ce împiedică orbirea celorlalți participanți la trafic, aprinzând și stingând țintit segmente individuale de LED-uri. Astfel, puteți păstra în permanență aprinse luminile de drum, pentru a beneficia de vizibilitate optimă.

Design Škoda Octavia Combi

BLOCURILE OPTICE LED SPATE

Blocurile optice din spate compuse din două module sunt rafinate pe lateral de segmentele cu un design ce amintește de sticla de cristal. Luminile dinamice de semnalizare arată extraordinar și atrag totodată imediat atenția celorlalți participanți la trafic, atunci când doriți să virați.

Design Škoda Octavia Combi

PROPORTII PERFECTE

Proporțiile perfecte, suprafețele clare și caracteristicile aerodinamice optimizate îi conferă modelului Octavia Combi un look sportiv și rafinat. Octavia Combi este mai lungă și mai lată decât modelul predecesor și poate fi echipată cu roți de până la 19 inchi. O trăsătură nouă constă în barele de pe plafon, ce sunt alipite acum pe plafon pe toată lungimea lor, integrându-se cursiv în linia de design superioară a automobilului.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală