Confort Škoda Octavia Combi

RELAXARE LA VOLAN

Obișnuiți să petreceți multe ore la volan? Atunci știți cât de greu e să fiți mereu cu ochii pe indicatoarele de circulație, să conduceți îndelung în trafic intens sau să avansați la nesfârșit cu pas de melc după mașina din față. Dar acum, Octavia Combi vă poate ajuta cu sistemul de asistență a șoferului "Travel Assist". Când această funcție este activată, automobilul își adaptează viteza la traficul limitrof și în funcție de viteza maximă permisă. De asemenea, sistemul menține banda de rulare și oprește autoturismul și apoi îl pornește din nou de pe loc, în funcție de situația din trafic.

Confort Škoda Octavia Combi

CONFORT PE FIECARE LOC

Savurați confort de lux la bordul unui automobil spațios de familie. Scaunele din față certificate de asociația germană AGR pentru sănătatea spatelui dispun de aerisire, funcție de masaj și au adâncimea ajustabilă. Pasagerii din spate se vor bucura mai ales la drum lung de tetierele speciale ce oferă confort adițional la dormit. Sistemul de climatizare "Climatronic" cu reglaje pe trei zone permite șoferului, pasagerului din față și ocupanților locurilor din spate să își seteze fiecare separat temperatura preferată. Suspensiile dinamice cu amortizoare adaptive asigură călătorii confortabile, indiferent de condițiile de drum.

Confort Škoda Octavia Combi

SOLUȚII SIMPLY CLEVER

Din față și până în spate: Octavia Combi oferă o gamă largă și variată de soluții Simply Clever menite să vă ușureze cotidianul. Nu aveți nicio mână liberă? Deschideți portbagajul cu funcția Confort de deschidere/închidere cu acționare electrică, activând senzorul de sub bara de protecție din spate. În acest sens trebuie doar să mișcați piciorul sub bară. V-a dispărut legătura de chei într-unul din numeroasele buzunare? Nicio problemă. Trebuie doar să acționați oricare dintre mânerele ușilor și sistemul KESSY de închidere și acces fără cheie vă va descuia autoturismul.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală