Škoda Octavia Farurile LED

Farurile MATRIX LED

Farurile opționale Matrix LED fac uz de module LED pentru toate funcțiile de iluminare. LED-urile sunt mai performante decât becurile obișnuite folosite anterior pentru faruri și oferă funcția de iluminare dinamică în viraje, dispunând totodată și de funcția Matrix inovatoare. Tehnologia LED oferă multe avantaje. Astfel, acest tip de faruri asigură o durată mai mare de viață și un consum redus de energie electrică.

Škoda Octavia Farurile LED

Funcția MATRIX LED

Folosind camera video de la nivelul oglinzii retrovizoare, ce recunoaște lumina provenită de la vehiculele ce vin din sens opus, precum și module LED ce pot fi acționate individual, funcția Matrix a farurilor LED dezactivează în timp real segmentele farului care i-ar putea deranja pe ceilalți șoferi sau s-ar reflecta deranjant în indicatoarele de circulație. Astfel drumul e perfect iluminat și siguranța este mai ridicată.

Škoda Octavia Stopurile LED

Stopurile LED

Blocurile optice spate cu LED și cu lumini dinamice de semnalizare sunt oferite opțional și printre funcțiile sale speciale se numără luminile pentru marșarier integrate în ambele module, precum și luminile animate de semnalizare ce vor atrage cu siguranță toate privirile. Împreună cu farurile LED, acestea asigură funcția Coming Home/Leaving Home, ce vă iluminează drumul de la autoturism la ușa casei.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală