Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă

ŠKODA OCTAVIA - Infotainment

Radio Swing

Sistemul radio "Swing" include un ecran color Multitouch de 6,5", precum şi un slot pentru carduri SD şi dublu tuner.

ŠKODA OCTAVIA - Infotainment

Radio Bolero

Sistemul radio Bolero oferă un ecran color Multitouch de 8", un slot pentru carduri SD, dublu tuner, SmartLink, SmartGate, precum şi interfaţă WiFi pentru transmiterea datelor automobilului la smartphone, laptop sau tabletă.

ŠKODA OCTAVIA - Infotainment

Sistem navigație Amundsen

Sistemul de radio-navigaţie Amundsen dispune de un ecran color Multitouch de 8", două slot-uri pentru carduri SD, dublu tuner pentru radio şi multe altele.Cu funcţia Media Command, aveţi acces la anumite funcţii radio şi de navigaţie, de pe smartphone-ul sau tableta dumneavoastră, prin intermediul aplicaţiei ŠKODA Command.

ŠKODA OCTAVIA - Infotainment

Sistem navigație Columbus

Sistemul de radio-navigaţie Columbus include funcţia de identificare a indicatoarelor de circulaţie şi dispune de un ecran color Multitouch de 9,2", două slot-uri pentru carduri SD, o unitate DVD, SmartLink, SmartGate şi multe alte funcţiiAlături de Media Command, sistemul de infotainment Columbus oferă şi asistentul pentru menţinerea benzii de rulare.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală