Design Škoda Octavia

FARURILE MATRIX-LED

Secțiunea frontală expresivă este marcată de grila lată a radiatorului, ce trece cursiv în farurile LED suple. Acestea se fac remarcate cu funcția Matrix, ce împiedică orbirea celorlalți participanți la trafic, aprinzând și stingând țintit segmente individuale de LED-uri. Astfel, puteți păstra în permanență aprinse luminile de drum, pentru a beneficia de vizibilitate optimă.

Design Škoda Octavia

BLOCURILE OPTICE LED SPATE

Blocurile optice din spate compuse din două elemente sunt rafinate pe lateral de segmentele cu design cristalin. Luminile animate de semnalizare arată extraordinar și atrag totodată negreșit atenția celorlalți participanți la trafic atunci când doriți să virați.

Design Škoda Octavia

PROPORTII PERFECTE

Proporțiile perfecte, suprafețele clare și caracteristicile aerodinamice optimizate îi conferă modelului Octavia un look sportiv și rafinat. Octavia a devenit mai lungă și mai lată decât modelul predecesor și poate fi echipată cu roți de până la 19 inchi. O trăsătură nouă constă în barele de pe plafon, ce sunt alipite acum de plafon pe toată lungimea lor, integrându-se cursiv în linia superioară a automobilului.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală