Modele

ŠKODA RAPID SPACEBACK Design

Dinamic din orice unghi

Detalii aparte subliniază caracterul unic al modelului RAPID SPACEBACK Sport.Acestea îi pun în valoare caracterul şi îi sporesc totodată latura practică.Astfel, designul geamurilor laterale din spate asigură o bună vizibilitate în afara maşinii şi se integrează totodată armonios în designul de ansamblu al automobilului.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Design

Blocuri optice spate

Blocurile optice posterioare ale modelului RAPID SPACEBACK Sport prezintă forma literei C, specifică modelelor ŠKODA.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Design

Aspect cool

Din profil, accentele deosebite nu pot fi trecute cu vederea.Această perspectivă emană o alură foarte dinamică, datorită ampatamentului lung şi graţie aşa-numitei linii înalte Tornado, care se conturează tăios de-a lungul profilului maşinii.Geamurile laterale de dimensiuni generoase, în combinaţie cu montanţii înguşti, subliniază designul dinamic şi contribuie la luminozitatea interiorului.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Design

Este un automobil care vă va schimba modul în care percepeţi spaţiul şi vă va exprima totodată propriul dumneavoastră caracter individual.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă