Modele

Portbagaj - ŠKODA RAPID SPACEBACK

Set de plase

Căutările nesfârşite prin portbagaj s-au încheiat. Cu setul compus din trei plase, bagajele nu vor mai aluneca. Toate vor rămâne la locul lor.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Kofferraum

Podea variabilă

Podeaua variabilă a portbagajului face ca încărcarea să devină mai facilă, deoarece puteţi reduce diferenţa de înălţime dintre podea şi pragul portbagajului. De asemenea, această dotare Simply Clever nivelează podeaua portbagajului cu suprafața creată de spătarele rabatate. Iar dedesubt, se ascunde şi mai mult spaţiu practic de depozitare.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Kofferraum

Impresionant de practic

La transportul unor obiecte mai mari, ruloul care acoperă portbagajul poate fi uneori deranjant.Dar nu este cazul la acest model, deoarece ruloul poate fi introdus direct după banchetă.

Portbagaj - ŠKODA RAPID SPACEBACK

Transport de obiecte lungi

Spatele scaunului din spate este împărțit într-un raport de 60:40. Prin rabatarea cotierei din spate, obiectele mai lungi vor încăpea cu ușurință în mașină, iar pasagerii vor sta comod.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă