Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

ŠKODA RAPID Infotainment

Sistem audio Swing

Fie cântecele pentru copii, muzică pop sau rock, sau poate un concert clasic: cu sistemul audio Swing, fiecare călătorie devine mai scurtă.Sistemul este echipat cu radio, antenă duală, un amplificator şi un slot pentru card-uri SD pentru redarea fişierelor MP3 şi WMA.

ŠKODA RAPID Infotainment

Sistem audio Bolero

Sistemul audio Bolero dispune de un ecran tactil color de 6,5", cu operare Multitouch, funcţie swipe şi senzori de proximitate. Funcţia hands-free cu Bluetooth şi funcţia MirrorLinkTM vă permit să vă folosiţi smartphone-ul chiar şi în timpul călătoriilor, sigur şi confortabil. De asemenea, oferă o conexiune audio, o mufă USB şi un slot pentru card-uri SD, astfel încât să dispuneţi de variate posibilităţi de a asculta muzica salvată, de exemplu, în format MP3 sau WMA. 

ŠKODA RAPID Infotainment

Sistem navigație Amundsen

Sistemul de radio-navigaţie Amundsen dispune de un ecran tactil color de 6,5", cu operare Multitouch, funcţie swipe şi senzori de proximitate. De asemenea, include o funcția de navigaţie cu material cartografic pentru Europa.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală