Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

ŠKODA RAPID - Portbagaj

Scaune rabatabile

La prima privire, pare aproape imposibil cât de mult spaţiu oferă modelul RAPID Sport la interior, în comparaţie cu exteriorul său compact.Şi totuşi:este suficient spaţiu confortabil pentru pasagerii din spate.

ŠKODA RAPID - Portbagaj

Set de plase

Căutările nesfârşite prin portbagaj s-au încheiat.Cu setul compus din trei plase, bagajele nu vor mai aluneca.Toate vor rămâne la locul lor.

ŠKODA RAPID - Portbagaj

Covoraș cu două fețe

Fie echipament pentru pescuit, bicicletă sau jucării:covoraşul cu două feţe pentru portbagaj este pregătit pentru orice.Datorită feţei impermeabile, nici măcar obiectele murdare nu mai reprezintă o problemă.

ŠKODA RAPID - Portbagaj

Rulou smart

La transportul unor obiecte mai mari, ruloul care acoperă portbagajul poate fi uneori deranjant.Dar acum nu mai trebuie să îl scoateţi complet din maşină, ci puteţi să îl introduceţi cu ușurință direct după banchetă, avându-l apoi imediat la dispoziţie, după ce descărcaţi bagajele mari.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală