Câștigătoarea premiului de renume 'Red Dot Design Award'

Luați loc și impresionați!

Luați loc și impresionați!

Luați loc și impresionați!

Luați loc și impresionați!

Luați loc și impresionați!

Luați loc și impresionați!

Luați loc și impresionați!

Luați loc și impresionați!

Luați loc și impresionați!

Luați loc și impresionați!

Eleganță dinamică

Designul exterior marcant inspirat de studiul sport VISION RS se evidențiază cu formele sale plastice, elementele dinamice și un joc spectaculos între lumini și umbre. 

Un nou clasic

Interiorul se inspiră din designul dinamic al exteriorului și îmbină ergonomia ingenioasă, specifică modelelor Škoda, cu liniile atractive, unduite cu eleganță. Materialele moi sunt plăcute, display-ul are dimensiuni deosebit de mari, iar spațiul este generos pe toate locurile

Un lucru sigur

Şi în domeniul siguranței, Scala excelează cu numeroase sisteme de siguranță, disponibile, în general, doar în segmentele superioare ale pieței auto. Astfel, automobilul este echipat cu mai multe sisteme avansate de asistență a șoferului, cu până la nouă airbag-uri și cu asistentul de urgență "Emergency Assist".

Standard în ceea ce privește spațiul

Škoda Scala este flexibilă în utilizare și este foarte spațioasă, astfel că reprezintă companionul ideal în toate situațiile. Indiferent ce vă rezervă viața pe viitor.

Simply Clever

Conform deja consacratei noastre filosofii "Simply Clever", și Scala dispune de numeroase soluții unice și rafinate, ce au menirea de a vă simplifica zi de zi viața.

Tehnologie bine concepută

Scala se remarcă prin designul său avangardist, motorizări cu tehnologie de ultimă oră și numeroase sisteme avansate de asistență pentru șofer, oferite, de regulă, doar în clasele superioare de autoturisme.

Tehnologii de ultimă oră

Sisteme inovatoare pentru siguranța călătoriei.
Călătoriți confortabil, în ton cu traficul
Parcarea nu a fost niciodată mai ușoară.
Škoda Scala poate fi echipat cu până la 9 airbag-uri.

Conectivitate revoluționară

Beneficiați de confortul noii generații a sistemelor de conectivitate, ce vă oferă dotări și funcții precum cardul eSIM integrat și SmartLink pentru conectarea wireless a smartphone-ului cu automobilul.

Intră și pleacă!

Relaxați-vă. Scala este echipat pentru tot ceea ce viața îți rezervă.

La detaliile tehnice

 

Noua dvs. Škoda Scala

Škoda Scala Lista de pret
pdf (236 KB)

Securitate fără compromisuri

Škoda Scala a primit cel mai mare rating de 5 stele la testul de accident Euro NCAP.

Detalii

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.skoda.ro/despre-skoda/wltp

Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui vehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat. Valorile de consum și de emisii CO2 pot diferi usor fata de datele ce vor fi inscrise in în certificatul de conformitate furnizat la momentul livrării vehiculului.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute la dealerii autorizați.