Exterior Škoda Scala

Ritm rapid și elegant

Cu Scala veți ieși mereu din anonimat, grație personalității puternice a acestui model cu cinci uși, marcat de un design deosebit de emoțional și dinamic. Bucurați-vă în fiecare zi din nou de designul său modern și totuși atemporal.

Exterior Škoda Scala

Faruri TOP LED

Scala este echipată în dotarea standard cu faruri cu LED pentru luminile de întâlnire și cele de zi. Şi mai atractive sunt farurile full-LED, cu trei module cu design cristalin și cu "gene" de design specifice. Tehnologia LED oferă multe beneficii. De pildă, acest tip de faruri asigură o durată mai mare de viață și un consum redus de energie electrică.

Exterior Škoda Scala

Emblemă inconfundabilă

Noua Scala este primul model din producția de serie din Europa care poartă pe hayon înscrisul Škoda, ce înlocuiește emblema mărcii. Look-ul inconfundabil al acestei perspective este desăvârșit de zona vitrată ce trece de marginea hayonului și de blocurile optice spate.

Exterior Škoda Scala

Blocuri optice spate FULL LED

Scala dispune de blocuri optice spate cu LED în dotarea standard. Diodele LED asigură astfel sursa de lumină pentru stopurile de frână, luminile de poziție și luminile de ceață din spate. Opțional, blocurile optice din spate sunt disponibile și în varianta full-LED. În acest caz, sunt incluse și luminile de semnalizare dinamice și prelungirea blocului optic în hayon.

Exterior Škoda Scala

Pachet Emotion

Bucurați-vă de accente sportive, alegând pachetul Emotion pentru Scala: eleronul negru, plafonul panoramic vitrat de mari dimensiuni, hayonul cu luneta prelungită, precum și farurile full-LED și blocurile optice full-LED din spate garantează astfel că Scala nu poate fi trecută niciunde și nicicând cu vederea. 

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală