Interior Škoda Scala

Forma urmează funcția

Interiorul cu design complet nou al modelului Scala reflectă, de asemenea, stilul designului exterior și se remarcă prin finisajele de o calitate neobișnuit de ridicată pentru clasa compactă. Interiorul spațios este dominat de un panou cu design absolut nou, dedicat instrumentelor de bord, precum și de display-ul de 9,2 inchi, liber poziționat. Bineînțeles că și acest model oferă ergonomia fără egal specifică tuturor modelelor Škoda.

Interior Škoda Scala

Noi perspective

La volanul modelului Scala veți avea parte de o nouă dimensiune a plăcerii condusului. Veți lua loc pe scaune confortabile, acoperite cu tapițerie Suedia din microfibră de calitate, veți putea mânui cu ușurință volanul multifuncțional sport acoperit cu piele și veți fi mereu optim informat, grație afișajului Virtual Cockpit. Informații adiționale, ca de exemplu despre condițiile meteo, găsiți în zona de infotainment, care se află în câmpul dumneavoastră vizual direct.

Interior Škoda Scala

Stilul tău, Scala ta

Interiorul modelului Scala se distinge prin designul său emoțional, dar și prin materialele de calitate superioară și opțiunile variate de personalizare. Puteți alege dintre diferitele materiale pentru tapițerie și dintre inserțiile decorative în nuanțe variate, cu semnătura stilistică asortată. Iluminarea ambientală contribuie, de asemenea, la atmosfera plăcută de la interior.

Interior Škoda Scala

Elemente interioare încălzite

Scopul nostru este de a vă asigura confortul pe întreg parcursul anului. Pe timp de iarnă, parbrizul încălzit va fi bine-venit, iar după excursiile prin zăpadă, vă veți încălzi rapid mâinile pe volanul cu încălzire. Și mai ales atunci, veți aprecia din plin și scaunele încălzite din față și din spate.

Interior Škoda Scala

"Climatronic" - aer condiționat în 2 zone

Sistemul de climatizare Climatronic cu reglaje pe 2 zone menține temperatura pe care ați selectat-o și împarte interiorul modelului Scala pe două zone de climatizare, astfel că șoferul și pasagerul din față pot fiecare să își selecteze separat reglajele preferate. Senzorul de umiditate reduce condensul de pe parbriz și optimizează confortul climatic.

Interior Škoda Scala

Plafon panoramic

Optând pentru plafonul panoramic vitrat de mari dimensiuni inclusiv parasolarul rulant electric, permiteți luminii zilei să inunde în manieră deosebit de plăcută interiorul autoturismului. Sticla cu tentă neagră nu lasă să pătrundă la bord căldura și lumina puternică deranjantă. Plafonul panoramic vitrat este echipat și cu un parasolar cu acționare electrică, cu sistem inovator de deschidere dinspre spate spre față, pentru a le oferi ocupanților banchetei mai mult spațiu la nivelul capului, dar și perspective spectaculoase.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală