Siguranță Škoda Scala

5 stele NCAP

Scala a obținut la testele European New Car Assessment Programme (Euro NCAP) punctajul maxim de cinci stele. Astfel, Scala se numără printre cele mai sigure automobile din clasa sa. Scala a impresionat mai ales în privința protecției ocupanților adulți și a protecției bicicliștilor.

 

Siguranță Škoda Scala

9 Airbag-uri

Nivelul de siguranță pasivă este, de asemenea, foarte ridicat, Scala oferind până la 9 airbag-uri și un sistem avansat de protecție proactivă a ocupanților. 

Siguranță Škoda Scala

Apel de urgență

Funcția pentru apelul de urgență inițiază neîntârziat legătura cu centrala de urgențe, în cazul nedorit în care sunteți implicat într-un accident grav. Totodată, sistemul comunică locul în care vă aflați și starea autoturismului. Dar dacă este nevoie, puteți oricând acționa și manual butonul roșu pentru activarea acestei funcții. 

Siguranță Škoda Scala

Sisteme de asistență a șoferului

Compacta Scala este construită pe baza celei mai moderne platforme. Astfel, modelul poate oferi sisteme inovatoare de asistență și siguranță , ca de pildă tempomatul automat cu funcție de ajustare a distanței (ACC) sau sistemul proactiv de protecție a ocupanților autoturismului, sisteme ce până acum erau rezervate exclusiv claselor auto superioare. 

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală