Škoda Scala Simply Clever

Racletă pentru gheață

Racleta pentru gheață din clapeta rezervorului vă permite să faceți față cu brio înghețului. Acum nu mai trebuie să căutați la nesfârșit prin automobil pentru a găsi racleta sau chiar să apelați la cardul bancar pentru a curăța geamurile. Iar cele două colțuri inferioare ale racletei au integrate dispozitive de măsurare a adâncimii profilului anvelopelor, distanțate la 2 mm. Astfel puteți să verificați foarte simplu starea anvelopelor și să observați din timp când o anvelopă nu mai corespunde cerințelor legii.

Škoda Scala Simply Clever

Pâlnie integrată pentru rezervorul lichidului de parbriz

Aproape orice conducător auto s-a confruntat deja cu această situație neplăcută: la completarea lichidului de spălare a parbrizului, mare parte din lichid de scurge pe lângă bușon și picură pe jos, prin compartimentul motorului. Pentru ca aceasta să nu se mai întâmple, rezervorul lichidului pentru spălarea parbrizului dispune acum de un capac inovator. Simply Clever: acest capac se transformă cât ați clipi într-o pâlnie și vă permite astfel să completați simplu și eficient lichidul pentru spălarea parbrizului.

Škoda Scala Simply Clever

O umbrelă în ușa șoferului

Scala dispune de un compartiment pentru umbrelă în portiera șoferului, pentru a vă oferi oricând la îndemână umbrela pentru situațiile în care vă va surprinde ploaia. Pereții compartimentului sunt impermeabili, astfel că puteți păstra aici și umbrelele ude, mai ales că apa se va scurge în exterior, prin orificiul special integrat.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală