Škoda Scala Tehnologie sofisticată

Sasiu Sport

Dacă vă place să conduceți deosebit de dinamic, atunci șasiul Sport/Normal este perfect pentru dumneavoastră, deoarece acest șasiu sport opțional reduce garda la sol cu 15 milimetri și oferă alături de setarea Normal și setarea Sport cu reglaje mai ferme pentru amortizoarele ajustabile electronic. Cele două profiluri pot fi selectate din meniul funcției de selectare a modului de condus Driving Mode Select, funcție ce este inclusă în dotarea autoturismului dacă optați pentru șasiul Sport/Normal.

Škoda Scala Tehnologie sofisticată

Driving mode select

Cu funcția de selectare a modului de condus Driving Mode Select puteți adapta oricând parametrii și conduita automobilului dumneavoastră în funcție de necesar și de preferințe. În acest sens puteți alege dintre cele patru moduri ale sistemului: Normal, Sport, Eco și Individual. Astfel, în funcție de modul selectat, vor fi adaptate setările motorului, ale transmisiei automate DSG, ale șasiului sport, servo-direcției și sistemului de climatizare.

Škoda Scala Tehnologie sofisticată

Motoare puternice și economice

Scala oferă o gamă largă de motoare pe benzină. Toate dispun de tehnologie de injecție directă, precum și de supraalimentare cu turbină. Și desigur că toate motorizările cu care poate fi echipată Scala respectă cerințele normelor actuale de poluare.

Škoda Scala Tehnologie sofisticată

Transmisie DSG

Anumite motoare din gama oferită pentru Scala sunt echipate cu transmisia automată DSG. Aceasta este o cutie de viteze automată, cu două ambreiaje independente. Astfel schimbarea treptelor are loc fără întreruperi de tracțiune și totodată este redus consumul de combustibil.  

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală