Škoda Scala asistenți la parcare

Park Assist

Asistentul pentru parcare vă ajută cu intervenții semi-automatizate la manevrele de accesare a locurilor de parcare perpendiculare și paralele. Dumneavoastră mai trebuie doar să accelerați și să frânați. 

Škoda Scala asistenți la parcare

Asistent parcare

La ieșirea în marșarier de pe locurile de parcare, Manoeuvre Assist poate detecta autovehiculele care se apropie din lateral. Semnalul acustic emis în acest caz avertizează șoferul asupra riscului de coliziune. Scala frânează automat și poate evita astfel impactul.

Škoda Scala asistenți la parcare

În ciuda senzorilor de parcare din față și din spate, pot exista situații în care șoferul nu reușește să frâneze la timp în cursul manevrelor de parcare în marșarier sau al manevrelor de ieșire din parcare. Astfel, dacă, în ciuda avertizărilor, șoferul nu frânează, Scala se va opri automat, pentru a se evita o eventuală coliziune.  

Škoda Scala asistenți la parcare

Cameră video spate

Cu camera video din hayon puteți monitoriza optim zona din spatele automobilului și puteți vedea care este traiectoria perfectă pentru manevrele de parcare. 

Škoda Scala asistenți la parcare

Senzori de parcare spate

Sistemul accesează datele senzorilor, parametrii dinamici și unghiul de bracare pentru a putea astfel avertiza în cazul în care intervine riscul de coliziune cu obstacole la manevrele de parcare.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală