Conectivitate Škoda Scala

Sisteme de infotainment de ultimă generație

Vă oferim spre alegere trei sisteme de infotainment cu ecrane de 6,5 până la 9,2 inchi. Sistemul de radio-navigație "Amundsen" include în dotarea standard și afișajul Virtual Cockpit și oferă navigație 3D și control prin intermediul gesturilor, plus Škoda Connect. Puteți, de asemenea, opta pentru hotspot-ul WiFi și sistemul de sunet Škoda. 

Conectivitate Škoda Scala

SHOP

Dacă optați pentru sistemul de radio-navigație "Amundsen", în sistemul dumneavoastră de infotainment va fi integrat și Shop-ul Škoda. De aici puteți încărca simplu și confortabil pachete de date, vă puteți prelungi serviciile on-line Škoda Connect și puteți descărca mai multe aplicații din gama noastră ce se află în continuă dezvoltare. Fără măcar să fie nevoie să vă părăsiți automobilul! 

Conectivitate Škoda Scala

Serviciile Škoda Connect

Serviciile Škoda Connect de nouă generație oferă

  • navigație on-line și servicii de informare,
  • controlul de la distanță al anumitor funcții ale automobilului prin intermediul smartphone-ului și
  • interacțiunea cu centrala de service Škoda.

În acest pachet este integrată și funcția de apel de urgență ce contactează serviciile de urgență în situațiile critice.

Conectivitate Škoda Scala

Infotainment Online

Serviciile Infotainment Online vă permit să ajungeți sigur și confortabil la destinație, pentru că astfel sistemul dumneavoastră de infotainment va recepționa informații on-line din trafic în timp real, precum și actualizări ale hărților, previziuni meteo (sub formă grafică), prețurile la combustibil și locurile de parcare libere din apropiere. Plus multe altele.

Conectivitate Škoda Scala

Acces la distanță - blocare și deblocare

Serviciile de acces de la distanță fac parte din gama Škoda Connect și vă deschid calea spre un sistem absolut nou de control al automobilului, permițându-vă să conectați autoturismul cu smartphone-ul. Astfel, de exemplu, folosind funcția de blocare și deblocare a autoturismului, puteți descuia și încuia autoturismul de la distanță. De oriunde v-ați afla. Veți aprecia această funcție mai ales atunci când nu mai știți sigur dacă ați încuiat autoturismul sau atunci când doriți să îi acordați cuiva acces la autoturismul dumneavoastră.

Conectivitate Škoda Scala

Acces la distanță: poziție de parcare

Vă căutați autoturismul într-o parcare foarte mare, într-un oraș care vă este străin? Nicio grijă! Cu funcția "Poziție parcare", vă veți găsi cu siguranță rapid automobilul Škoda, căci la încheierea fiecărei călătorii, automobilul transmite automat poziția în care se află. Iar dumneavoastră puteți apoi accesa această informație foarte simplu, prin intermediul smartphone-ului sau al smartwatch-ului dumneavoastră. Funcția "Poziție parcare" este inclusă în pachetul de servicii pentru accesarea autoturismului de la distanță. 

Conectivitate Škoda Scala

Apel de urgență

Anumite servicii Škoda Connect pot fi accesate folosind butoanele modulului de la nivelul plafonului. Butonul roșu pentru apeluri de urgență inițiază imediat un apel de urgență, în situațiile în care sunteți implicat într-un accident sau deveniți martorul unui accident grav. Butonul din mijloc poate fi folosit dacă intervine o defecțiune sau o pană la autoturism, pentru a crea conexiunea cu centrala de service Škoda. Butonul din stânga vă asigură informații adiționale, prin intermediul Škoda Infoline.

Conectivitate Škoda Scala

Wireless SmartLink

Sistemul wireless SmartLink vă oferă posibilitatea de a vă conecta smartphone-ul cu sistemul de infotainment al automobilului prin Apple CarPlay. Astfel puteți folosi sistemul de navigație, puteți asculta muzică sau podcast-uri, folosind aplicațiile dumneavoastră preferate, puteți răspunde la mesaje, prelua apelurile telefonice sau accesa informații detaliate despre automobil, prin intermediul aplicației Škoda OneApp.

Conectivitate Škoda Scala

Până la 5 conexiuni de alimentare USB de tip C.

Scala oferă în partea din față două intrări moderne USB-C cu iluminare de fundal și cu funcție de alimentare electrică. Astfel puteți să transferați date, simplu și confortabil, și vă puteți, de asemenea, încărca dispozitivele mobile. Și mai mult, aveți posibilitatea de a comanda opțional încă trei intrări USB-C adiționale: una în consola oglinzii retrovizoare din interior, pentru încărcarea unei camere video, de pildă, și două în spate, ce oferă și pasagerilor de pe banchetă posibilitatea de a-și încărca dispozitivele.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală