Modele

Pachete economice

ECONOMII INTELIGENTE

• Anumite componente, ca de exemplu plăcuţele de frână, tobele de eşapament şi amortizoarele sunt supuse unei solicitări intense şi odată cu uzarea  treptată a acestora este compromisă siguranţa automobilului. 

• Piesele Originale ŠKODA® sunt cele mai potrivite pentru repararea unui automobil ŠKODA? Pe lângă restabilirea  performanţelor şi siguranţei iniţiale a automobilului, piesele originale asigură păstrarea valorii acestuia.

• Piesele Economice ŠKODA reprezintă soluţia inteligentă pentru automobilele cu experienţă? Acestea sunt proiectate special pentru aceste automobile şi le păstrează valoarea de piaţă actuală.

• Atunci când au proiectat gama de Piese Economice, inginerii noştri au urmărit să micşoreze costurile, fără să compromită siguranţa şi performanţele?

 

PIESELE ECONOMICE ŠKODA …

...  au fost proiectate special pentru automobilele cu experienţă mai mare de cinci ani, pentru a permite reparaţii avantajoase, adaptate vârstei automobilului. 

... sunt piese ŠKODA şi se bucură de aportul tehnologic al mărcii. Acestea sunt testate şi aprobate de către inginerii noştri. 

... sunt disponibile în pachete cu preţuri atractive, ce includ şi manopera. De aceea, veţi afla încă de la început cât va costa reparaţia.

... sunt disponibile pentru repararea multor piese de uzură comune. De exemplu, există plăcuţe şi discuri de frână, tobe de eşapament, baterii şi amortizoare în variantă economică.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă