Piesele refabricate

o

Revederea ne face plăcere

Știați că

• După mulţi kilometri de utilizare, când Piesele Originale se uzează, încă mai pot oferi materiale şi energii valoroase? Škoda colectează componente utilizate, le introduce în procesul de refabricare şi le oferă apoi ca Piese Originale Refabricate. 

• Piesele Originale refabricate sunt parte integrantă din gama de Piese Originale Škoda? Această secţiune de produse include peste 10.300 de articole grupate în aproximativ 60 de grupe de produse, inclusiv motoare şi transmisii. 

• Dacă în cazul motoarelor, reparaţiile capitale presupun, în general, remedierea componentelor deteriorate, la Škoda motoarele defecte sunt complet dezmembrate? Componentele care se uzează şi deteriorează în mod normal sunt înlocuite cu piese noi, iar celelalte sunt verificate şi refabricate. 

• Programul Piese de Schimb Refabricate protejează, în mod activ, mediul înconjurător? În final, refabricarea înseamnă evitarea unor procese costisitoare şi mari consumatoare de energie, necesare în procesul de producţie iniţială.

• Škoda a economisit 983 milioane KWh şi aproximativ 350.000 de tone de oţel doar în cadrul programului de refabricare a motoarelor? Această economie ar fi suficientă pentru a reconstrui, de 50 de ori, Turnul Eiffel. De asemenea, astfel a fost posibilă reducerea emisiilor de CO2 cu 586.000 de tone.

 

Piesele Originale Škoda Refabricate …

... sunt comercializate în schimbul componentelor uzate şi defecte, care la rândul lor pot fi refabricate. 

... beneficiază de acelaşi nivel calitativ şi de o perioadă identică de garanţie ca şi piesele noi, corespunzătoare, dar în medie costă cu 40% mai puţin.

... sunt de ultimă oră. Orice progres tehnologic în producţia componentelor de serie se aplică şi în procesul de refabricare. Astfel, o Piesă Refabricată poate avea un standard tehnic mai înalt decât piesa veche, care a fost returnată. 

... deschid drumul către costurile mai mici de reparaţii ale autovehiculelor mai vechi, chiar dacă motorul a suferit daune masive.

... sunt disponibile la scară largă, făcând posibile reparaţiile rapide ale automobilelor.

... vă permit să cumpăraţi cu aceeaşi încredere cu care cumpăraţi toate Piesele Originale Škoda®.