Path 2@2x

Piesele originale

k

Piesele originale

... sunt proiectate odată cu automobilul şi se potrivesc fiecărui model.

... respectă standardele tehnice. Acestea ţin pasul cu procesul de fabricaţie al automobilelor de serie.

... sunt fiabile şi au o calitate ridicată.

... sunt compatibile cu materialele folosite. Astfel, nu se deteriorează vopseaua sau obiectele din plastic sau cauciuc, iar metalele nu se corodează.

... se potrivesc şi astfel asigură timpi de reparaţie reduşi.

... menţin valoarea automobilului.

... au o durată de utilizare mare. Acestea oferă un raport calitate-preţ bun, dacă raportăm costurile totale de întreţinere la durata de viaţă a automobilului. 

Amortizoarele

... pot răspunde cu uşurinţă unei game mari de sarcini, la care este supus sistemul de suspensie şi, în acelaşi timp, asigură stabilitate în viraje şi o manevrare sigură a direcţiei.

... reacţionează prompt la denivelările din asfalt şi măresc tracţiunea, prin reducerea rapidă a oscilaţiilor.

... menţin automobilul pe traiectorie, în special în timpul frânărilor de urgenţă, oferind astfel un contact mai bun cu solul.

... sunt proiectate pentru fiecare model în parte. Funcţionează optim în combinaţie cu gama de componente de suspensie, inclusiv frâne şi sisteme de asistenţă a şoferului, destinate siguranţei.

... ajută la evitarea suprasarcinilor pe componentele individuale ale suspensiei şi previn apariţia prematură a uzurii şi chiar a defectării unor componente precum anvelopele, ajutându-vă astfel să evitaţi costuri suplimentare inutile.

Bateriile

AVANTAJE
- Nu necesită întreținere: nu este nevoie să verifici sau să completezi cantitatea de apă
- Sunt mereu gata de pornire: asigură pornirea la rece până la -25 °C
- Durată de funcţionare impresionantă

CARACTERISTICI TEHNICE 
- Performanță ridicată datorită randamentului foarte bun
- Rată redusă de autodescărcare
- Intervale extinse de întreținere datorită tehnologiei LongLife
- Rezistență internă scăzută: reacție rapidă între acid și materialul plăcilor
- Plăcile nu se mișcă în interiorul celulelor: nu sunt sensibile la vibrații

Filtru de ulei

… graţie construcţiei robuste, oferă un grad mare de rezistenţă, chiar şi atunci când uleiul are o vâscozitate mare, cum se întâmplă în timpul pornirilor la rece sau atunci când temperatura exterioară este scăzută. 

… carcasele rezistente la presiune şi coroziune le permit să reziste la sarcini de vârf, de până la 20 de bari.

… sunt echipate cu materiale de etanşare de calitate şi conectori care se potrivesc.

Becuri

… sunt adaptate, într-o manieră echilibrată, la componentele sistemului de iluminare.

…păstrează un nivel constant de iluminare, conform cu standardele ECE, până cu puţin timp înainte de sfârşitul duratei lor de viaţă. Prin comparaţie, becurile ieftine se îmbâcsesc adesea cu particule de carbon, ceea ce le scade în mod constant nivelul de iluminare.

 

Bujii

… sunt proiectate pentru fiecare tip de motor şi sunt fiabile, permiţând motorului să furnizeze performanţe optime.

… sunt rezistente la coroziune şi la formarea depozitelor.

… asigură scântei stabile graţie electrozilor atent proiectaţi şi asigură arderea completă a amestecului combustibil prin propagarea rapidă a flăcării.

 

 

Piese caroserie

… sunt create în timpul fazei de dezvoltare a fiecărui model în parte şi, de aceea, au întotdeauna dimensiuni exacte şi se potrivesc.

… beneficiază de un design optimizat, care include diferite materiale, pentru a menţine în aceiaşi parametri greutatea originală a autovehiculului, aerodinamica acestuia, precum şi aspectele legate de siguranţa pasivă.

 

Solutie igienizare climatizare

...  este eficientă în prevenirea acumulării în sistemul de control al climatizării a substanţelor poluante din aer, atunci când este utilizată în combinaţie cu înlocuirea filtrului de praf şi polen sau a filtrului anti-alergenic. 

...  înlătură depozitele de polen şi alte microorganisme din evaporatorul sistemului de control al climatizării şi din împrejurimile acestuia, permiţând astfel furnizarea de aer curat pentru cei aflaţi în autovehicul. 

...  are ca ţintă directă cauza problemei. Soluţia de curăţare nu doar omoară microorganismele din evaporator, ci le evacuează din automobil prin ţeava de scurgere a apei condensate. 

Tobe de eşapament

...  sunt compatibile cu fiecare model individual de automobil şi cu fiecare variantă de motor.

...  sunt fabricate din materiale rezistente, de calitate, cu grosime optimă.

...  dispun de proprietăţi de protecţie la coroziune, graţie designului lor (de exemplu un sistem integrat de extragere a condensului), şi materialelor utilizate (de exemplu oţel inoxidabil).

Filtrele de polen şi praf

...  asigură reţinerea eficientă a particulelor dăunătoare care sunt transportate în aer.

...  sunt realizate din două straturi. Primul filtru filtrează particule mari de praf şi calamină. Cel de-al doilea strat îndepărtează un număr mare de spori de ciuperci şi polenul, care pot să afecteze plămânii

...  cu strat suplimentar de microfiltru de cărbune activ, reduc mirosurile şi fixează agenţii dăunători gazoşi. Ozonul este astfel transformat aproape în totalitate în oxigen. În plus, filtrele noi asigură vizibilitatea mai bună datorită faptului că geamurile se  aburesc mai puţin.

...  asigură suficient aer proaspăt în interiorul maşinii şi protejează nu doar persoanele alergice de efectele negative ale polenului. 

...  reduc simptomele alergiilor, ca de exemplu lăcrimarea ochilor şi accesele de strănut în timpul condusului, sporind astfel siguranţa în trafic. 

...  opresc peste 99 % din cele circa 3.000 de granule de polen, aceasta fiind concentraţia de polen care se găseşte într-un metru cub de aer în timpul sezonului de vârf.

Filtrele de aer

...  se potrivesc cu fiecare tip de motor de la ŠKODA.  Contribuie la crearea unui amestec aer-carburant fără particule solide şi precis măsurat, astfel încât motorul să poată opera la capacitate optimă.

...  filtrează eficient particule de praf de toate mărimile, simultan asigurând un volum de aer precis determinat în sistemul de admisie.

...  posedă o capacitate mare de absorbţie, care se datorează: geometriei pliurilor hârtiei (create în funcţie de propulsor), modelului special, în relief, al hârtiei şi suprafeţei mari de filtrare.

Parbrize

... sunt proiectate conform specificaţiilor producătorului, ţinându-se cont de cerinţele întregii game de modele, în aşa fel încât să poată fi păstrat efectul de stabilitate în structura automobilului.

... asigură restaurarea siguranţei operaţionale şi funcţionale iniţiale, după reparaţie.

... permit reparaţii şi instalări rapide, sigure şi mai economice, deoarece se potrivesc perfect.

... asigură protecţie UV eficientă.

... oferă o călătorie confortabilă, graţie proprietăţilor de antifonare. 

... sunt disponibile într-o gamă variată de nuanţe şi nuanţe în degrade.

Frânele

... oferă performanţe mai bune şi distanţe de frânare mai mici, asigurând astfel un nivel optim de siguranţă în diverse condiţii climatice şi pe o plajă largă de viteze.

  ... sunt proiectate în concordanţă cu greutatea şi viteza maximă a autovehiculului. Astfel, compoziţia materialului, greutatea şi grosimea discurilor şi plăcuţelor variază în funcţie de motor. 

 ... pot rezista unor condiţii de exploatare dure. Deşi plăcuţele de frână pot fi presate pe discuri cu o tonă forţă, în timpul unei frânări de urgenţă, discurile de frână nu se vor deforma sau sparge.

  ... reacţionează cu un înalt coeficient de siguranţă, chiar şi la temperaturi extreme de operare.

  ... funcţionează silenţios şi lin. Nu produc zgomote puternice, iar în pedală nu apar vibraţii.

  ... asigură o durată mare de funcţionare atunci când sunt utilizate discuri de frână Originale şi plăcuţe de frână Originale.

 

Ştergătoarele

AVANTAJE

- Eficiente în aproape orice condiții meteo
- Precizie de 100%: se potrivesc parbrizului modelului tău 
- Dezvoltare continuă a produsului: produsul este optimizat folosind tehnologiile de ultimă generație

 CARACTERISTICI TEHNICE

- Rezistență la coroziune
- Distribuție uniformă a presiunii pe suprafața parbrizului, la fiecare schimbare a direcției
- Rezistență la torsiune: lamele de cauciuc își păstrează unghiul optim în timpul ștergerii
- Fiabilitate ridicată, datorită cauciucului sintetic
- Forma plată, fără ramă, extinde câmpul vizual

Filtru motorină

... reţine atât particulele minerale, cât şi pe cele organice, pentru a proteja sistemul de injecţie împotriva deteriorării şi a asigura puterea optimă a motorului. 

... are un mediu de filtrare fin şi poate absorbi o cantitate mare de murdărie, opunând în acelaşi timp o rezistenţă mică la trecere.

... reţine chiar şi impurităţile cu diametre între 5 şi 15 microni, mult mai mici decât grosimea unui fir de păr (70 microni).

... este rezistent din punct de vedere mecanic, datorită unui tub integrat în interior, ce menţine o presiune de până la 5 bar.

... împiedică formarea cristalelor de parafină şi astfel nu se va înfunda şi nu va forma o peliculă de ceară în timpul iernii.

... are un interval de schimb lung.

Lichidul de frână

... curge liber la temperaturi situate de la punctul de îngheţ şi până la -40°C, îmbunătăţind performanţele sistemului de frânare în acest interval de temperaturi.

... datorită vâscozităţii scăzute, la temperaturi reduse, determină reacţii mai rapide ale Programului Electronic de Stabilitate (ESP), crescând astfel semnificativ stabilitatea în viraje şi nivelul de siguranţă. 

... are un punct de fierbere mai mare cu 10°C decât lichidul de frână clasic (DOT 4*). Se asigură astfel o siguranţă operaţională mai mare, cu un conţinut de apă mai mare, şi în condiţii de sarcină termică mărită.

... poate fi utilizat chiar şi pentru modelele mai vechi, care vor beneficia şi ele de avantajele sale.

 

Curelele de distribuţie

...  sunt confecţionate din fibre de sticlă şi sintetice rezistente. Au un strat rezistent la uzură şi pot face faţă rigorilor unei utilizări dure, frecvente şi într-o gamă variată de condiţii.

...  fac posibilă păstrarea, în orice moment, a reglajelor precise ale motorului.

...  sunt rezistente la căldură şi umezeală şi pot suporta fluctuaţii de temperatură, care variază între frigul polar şi căldura mistuitoare a motorului.

...  funcţionează bine împreună cu Întinzătoarele Originale, care menţin tensiunea optimă în cureaua de distribuţie. Utilizarea în acest mod le va extinde şi durata de viaţă. 

...  sunt înlocuite, împreună cu întinzătoarele compatibile şi rolele pentru mişcare inversă. Kitul oferă avantaje din punctul de vedere al cheltuielilor de întreţinere şi limitează costurile de manoperă pentru această operaţiune la o singură vizită la service. 

Turbosuflantele

... au putere de absorbţie, compresie şi debit mari. 

... asigură o presiune de supra-alimentare aproape constantă pentru o plajă largă de turaţii, datorită unui mecanism de control precis. Acest lucru previne decalajul turbo la turaţiile reduse.

... au un grad mare de rezistenţă termică, putând suporta temperaturi de până la 900 °C, în cazul motoarelor Diesel, şi chiar 1.050 °C, pentru motoarele pe benzină. 

... sunt adaptate construcţiei, performanţelor şi turaţiilor motorului TSI sau TDI respectiv şi astfel asigură performanţe optime.

... asigură scăderea consumului de combustibil şi a emisiilor de CO2

... oferă un confort optim, datorită nivelului minim de zgomot.

... sunt construite din materiale speciale. Din cauza temperaturii ridicate a gazelor de evacuare, carcasa turbinei este realizată din fontă, iar cea a compresorului din aliaj de metale uşoare.

 

Antigelul G13

...  este  compatibil cu componentele din metal, cauciuc şi compuşii sintetici din circuitul de răcire. 

...  oferă protecţie anti-îngheţ de până la -40°C, atunci când este folosit în proporţia corectă. 

...  asigură creşterea punctului de fierbere până la 135°C, prevenind evaporarea lichidului de răcire la temperaturi ridicate. 

...   conţine substanţe speciale, ce formează o peliculă de protecţie pe suprafeţele de metal, pentru a preveni corodarea acestora

...  previne în mod eficient depunerile de piatră şi hiperaciditatea.

...  este, spre deosebire de aditivii convenţionali, derivat parţial din materii prime regenerabile. Ca urmare, emisiile de CO2 rezultate în urma procesului de fabricaţie sunt reduse cu 10%.

...  este folosit pentru completare, în proporţie corectă, în cadrul inspecţiei de service, atunci când este necesar. 

...  este miscibil cu G11, G12, G12 plus şi G12 plus plus.

...  este disponibil şi ca produs pentru utilizare directă, cu care puteţi completa nivelul de lichid de răcire, în caz de urgenţă. 

Lichidul de parbriz

...  este disponibil în formă concentrată (protecţie la îngheţ de până la -70°C) şi în formă de produs gata amestecat (protecţie la îngheţ de până la -21°C). Există şi variantă pentru vară, cu un conţinut crescut de detergent - destinată îndepărtării urmelor de insecte de pe parbriz. 

...  are proprietăţi puternice de curăţare, îndepărtând fără efort chiar şi reziduurile de ceară sau uleioase. 

...  în formă concentrată are o capacitate mare de acţionare anti-îngheţ. Soluția concentrată are un raport bun calitate-preţ

...  are o fluiditate ridicată, fiind ideal pentru utilizarea cu duzele de tip evantai. 

...  reduce riscul depunerilor de calcar, care pot bloca duzele şi furtunurile.

...  ține cont de mediul înconjurător, deoarece nu sunt utilizaţi detergenţi non-ionizaţi. 

...  are un parfum plăcut.

Bujiile incandescente

... sunt optimizate special pentru motoarele modelelor noastre, conform specificaţiilor indicate de ingineri. 

... asigură un consum optim de carburant şi emisii scăzute în timpul fazei de pornire. 

... menţin funcţionarea silenţioasă încă de la pornirea motorului. 

... reduc riscul formării de rugină și zgură. Se previne astfel formarea depozitelor pe bujiile incandescente, ceea ce le permite să fie deşurubate uşor, chiar şi după o perioadă lungă, fără a deteriora filetul sau chiar blocul motor.

... sunt foarte subţiri, având în vedere că spaţiul disponibil pentru instalare este restricţionat, şi cu toate acestea, sunt foarte rezistente.

... au o durată de viaţă îndelungată şi astfel sunt economice.