Noua

ŠKODA Superb 𝗶V

Pentru un business și mai bun!
Path
Path

Pentru un business și mai bun!

Pentru un business și mai bun!

Pentru un business și mai bun!

Pentru un business și mai bun!

Pentru un business și mai bun!

O VARIETATE DE INOVĂRI

Unitatea hibridă plug-in iV este disponibilă pe două niveluri de echipare: Ambition și Style. Alegeți-l pe cel care vi se potrivește cel mai bine și veți obține nu numai echipamentele standard, ci și caracteristicile specifice iV plus opțiunea de a alege echipamentele dvs. suplimentare.

STIL DE VIAȚĂ 𝗶V

Condus silențios, fără emisii în oraș și o autonomie respectabilă pe distanțe mai lungi - o viață lipsită de griji, dar ecologică, cu SUPERB IV.

PREZENTAREA NOULUI HIBBRID PLUG-IN

Sub capota ŠKODA SUPERB iV se află un sistem hibrid de propulsie, care combină avantajele vehiculelor electrice și a celor convenționale în ceea ce privește conducerea ecologică, dar dinamică.

SIMPLY CLEVER TECHNOLOGIE

Sistemele de iluminat de primă clasă asigură o viziune optimă și vizibilitate
Conduceți întotdeauna confortabil și în ritm cu traficul.
Datorită sistemelor de asistență de primă clasă, veți ajunge în siguranță la destinație.
Parcarea poate fi atât de ușoară. Parchează oriunde doar cu apăsarea unui buton!

APLICAȚII PENTRU CONECTIVITATE

Conectivitatea avansată a SUPERB simplifică viața de zi cu zi și te duce la destinație punctual și în siguranță.

TOATĂ LUMEA LA BORD

Către dimensiuni

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.skoda.ro/despre-skoda/wltp. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui vehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat. Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute la dealerii autorizați.